Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, June 2, 2010

:. Syhhh... Ini Rahsia Lelaki (Khas Untuk Wanita Sahaja) .:


Syhhh... Ini Rahsia Lelaki (Khas Untuk Wanita Sahaja)

Ermmm entry ni untuk kaum wanita sahaja k.. yang lelaki tu jangan le baca... kalau bukak gak blog aku ni sila tutup mata ea... hehehehehe


Kat bawah ini adalah senarai tabiat buruk yang orang lelaki seperti bapa, suami, boyfriend kita suka lakukan. Then nak tahu apa maknanya??? Mari-mari kita terjah yerrr..

SUKA MENYENTUH TELINGA : ini maknanya lelaki ini seorang yang bertanggungjawab dan pandai merancang masa depan. Dia juga seorang yang berhati-hati dalam apa jua yang dilakukan.
SUKA MENGUNYAH GULA-GULA GETAH : seorang yang agresif, mudah bergaul dan ramai kawan. Dia juga seorang yang ceria dan berjiwa besar.
SUKA MELETUPKAN JARI-JEMARI : adei letup ni maknanya suka patah2kan jari tu ler sampai munyik2... ok lelaki macam ni dia seorang yang rajin berusaha dan sentiasa mempunyai idea baru. Kamu juga dikatakan seorang yang romantik. Namun sikap negatif pula ialah kamu seorang yang suka menarik perhatian orang ramai dengan nada suara yang kuat bila bercakap.

Ok.. ada x di antara di atas.. tepat kena pada suami atau telam lelaki kamu??? hehehhehe

3 comments:

amar haziq said...

betul ke?

jenguk2 lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com

Ery Farieha said...

ooo
rahsia terbongkar
heee

Ariff Shah said...

apesal yang suka letupkan jari tu panjang sangat je description dia.


- - -
7 Blog Cantik Blogger Perempuan Malaysia - Blogspot