Pages

Tuesday, June 15, 2010

:. Kontest :> Kisah Cintaku .:

"
"
"
meh le ramai2!!!


Sempena ulang tahun perkahwinan aku dan suami yang ke 7.. ni haaa aku nak wat contest..
jom jointt!!
Okay !! untuk pertama kali dalam blog aku ni aku nak wat satu kontest tuk follower aku semua ni..
harap2 korang sudi2 le joint k..
coz hadiah misteri yang akan korang menangi sure best punyer...
ermm yang best tu kalau banyak penyertaan may be aku pertimbangkan tuk bagi hadiah lebih dari seorang
so?? tunggu apa lagi meh le perah otak join sekali!!

cara-caranya

buat satu entry berkenaan dengan “ Kisah Cintaku”
kisah ini mestilah mengenai kisah cinta anda dengan pasangan anda, samada yang baru bercinta ke, baru nak bercinta ke,cinta tak dibalas ke, cinta dalam diam ke... ataupun kisah cinta anda dengan tunang anda ke atau pun untuk yang dah berkahwin tu may be boleh kongsi cerita tentang pertemuan pertama anda bersama suami tersayang......
harus diingat kisah cinta ni hanya untuk cinta pada kekasih yer..
cinta utk family next time aku wat dia punyer contest
terpulang le pada daya kreativiti korang samada nak letak gambar, tulisan , nak buat puisi ke, nak buat cerpen ke atau apa sahaja yang difikirkan menarik
sudah siap tulis entry, hantar link anda di ruangan komen di bawah




syarat syarat

- entry mestilah berdasarkan tema
- anda mestilah follower blog ni ( kalau belum tu.. sila2 ler )
- letakkan banner contest ni di entry anda tu
- dan jangan lupa letakkan link blog ini di entry tersebut
- then satu lagi paling bagus letakkan juga banner contest ini di sidebar blog anda yer
- jgn lupa tinggalkan link anda di ruangan komen di bawah ye


tarikh tutup

25hb Julai 2010

hadiah
HADIAH MISTERI MENANTI PEMENANG BERTUAH


jom ramai ramai meriahkan hidup anda dengan “KISAH CINTAKU”

38 Komen Di Sini:

B.E.R.Y.S said...

alorrhh..tak dapat nak join..huhu
saya takde pasangan lagi..huk3~
takpela..ape pun sy support contest nie!! yeeeyy!! gudluck!! ;p

dah ade winner dia nanti gtw eh. nak baca!! hehe =)

YuYu said...

waaa best nye contest ni but x leh nk join gk la coz skg xde psgn...klau yg dlu2 zaman purba bagai leh x sis...hehe

Hapiz Rahman said...

cik berys, same lah kite.. adakah ini satu kebetulan? heheh

farah said...

ehem2..boleh join ni:)

Krole said...

salam snggah sni wak...krole join kontest wak..tp x to r en3 tu sesuai ngan tema ni tp krole cbe yer...
http://internetmpay.blogspot.com/2010/06/kontest-kisah-cintaku.html

Kak Mah said...

banyak kisah cinta nieh..ehehe nak join ker tak mau ek..ahaks

::Mamalyna:: said...

SALAM, HEPI ANNIVESARY... semoga berkekalan... saya join contest..

http://ejanblog.blogspot.com/2010/06/kontest-kisah-cintaku.html

tq so much!

LYaFRINA said...

i like!!!!
tunggu n3 dr LYA.

sop said...

Sempena ulang tahun perkahwinan aku dan suami yang ke 7...

suami yg ke 7 dah ker? Rasanya maksud noie
Sempena ulang tahun perkahwinan ke 7 aku dan suami kot?

jangan marah yer..nanti kena jual..
sy pun akan join..huhuuh.. tgh cari idea..

Princessgathis a.k.a CinTa said...

kontest yg menarik..so saya dh join kontest ni...harap2 pihak tuan tanah berpuas hati la...
klik this link:

http://princessgathis.blogspot.com/2010/06/kontest-kisah-cintaku.html

Lala Lulu said...

Saya sudah join juga. . .

http://akubudaksopan.blogspot.com/2010/06/kisah-cintaku-ahakss.html

noie said...

bery : alaa nape x join... try je.. kisah cinta lama2 pun xper.. atau pun mana tau ade admire kat seseorg tu.. pun boleh... hehehhe

yuyu : boleh je cayang oi.. zaman purba ke.. zaman batu ke.. zaman perang ke.. asalkan tu kisah cinta sendiri bukan jiran sebelah kekeke

hapiz : ehem2 kekekeke

farah : sila2.. hehehe

krolezone : tq yer penyertaan pertama.. saya dh baca citer anda.. menarik hehehe

kak mah : alamak banyak ke?? hehehe pilih le salah satu yer

mamalyna : tq yer... sonok tgk gambar2 dalam citer tu nice

lya : ok sayam... sis tggu ..

sop : adeii.. sampai 7 suami? x rela mak...

princess ; tq sayam.. nanti sis baca k..

lalalulu : tq dear.. nanti sis baca k ...

princess qistina dhia nabella said...

SY join2 yaa...
roger2 sini.
http://bella0107.blogspot.com

liyana aziz said...

kak noie, yana dah join, jemput ke blog yana ek. =)

http://liyanaziz.blogspot.com/2010/06/contest-kisah-cintaku.html

CiK BunGa said...

salam kak...sy nk join gak kontest ni..tp still x dpt follow akak..ade problem..hukhukhuk

peaNut said...

akak..peanut rasa mcm nk join..nnti kalau peanut dh wat entry pasal ni..peanut akan info kan akak k..

noie said...

bella & yana tq sebab joint.. akak dh baca kisah korang dua2 menarik.. nanti tgk part 2 yg akak dh buat tu yer..

cik bunga : x per sayam.. akak tggu... jgn lupa joint k..

peanut : ok dik.. akak tggu info dri kamu.. tq yer

isaifuddin said...

insyAllah kalau xda halangan saya join..

Syeragh said...

hadiahnya apa ya?

Shafiqa's said...

ala... saya x pernah pon cinta cintun segala ni..
sbb x dpt izin dr ibu lg.. ahahah
btw ,
''Sempena ulang tahun perkahwinan aku dan suami yang ke 7.. ni''

ohhh.. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat :)

azima said...

salam..

sy join kontest nie yer

link : http://azimadiyshop.blogspot.com/2010/06/kontest-kisah-cintaku.html

fierlynn said...

kak! fynn join jugak! heee..
http://fierlynnfynn.blogspot.com/2010/06/kisah-cintaku.html

nur~mohd said...

sayer juge nak...
nie urlnyer
http://applegulz.blogspot.com/2010/06/contest-kisah-cintaku-by-kak-noie.html

hudhud said...

nak join la ! tapi nak karang ayat jap. hehehe :D

follow you ! :D

hudhud said...

akak, dah join dah ! :D

http://hudhudpunyablog.blogspot.com/2010/07/kontest-kisah-cintaku.html

Erins said...

saye da follow.. dan saye pon follow contest ini., :)

♥ shag ♥ said...

dah joined! here you go...

Kisah Cintaku

Anything's wrong just roger me :DD

tq.

mizzkikin said...

sis dah join taw~ dah follow pun .. hehe

http://colors-ofmylife-bykikin.blogspot.com/2010/07/cinta-oh-cinta.html

Miss Annaz said...

salam..
haii..sis..
miss annaz dah follow & dh join u nyer kontest..

http://annaz79.blogspot.com/2010/07/kontest-kisah-cintaku.html

tq 4 the nice contest..

Miss Annaz said...

haii..

miss annaz dh follow & dh join pun u nyer kontest..

http://annaz79.blogspot.com/2010/07/kontest-kisah-cintaku.html

Ms. Ann said...

salam kak..

Anne dah masuk kontest.. nie..

harap menanglah.. cerita benar... hu..hu..

nie link nyer.. harap2 tak terlambat masuk

http://annscape.blogspot.com/2010/07/contest-kisah-cintaku.html

noie said...

tq kepada semua yg joint.. best2 korang ni semua tau.. baca entry ni.. ade update terbaru pasal contest ni..
muahhhhh korang semua!!

http://noieizan.blogspot.com/2010/07/senarai-peserta-kontest-kisah-cintaku.html

MAMA AIZARA said...

AKAK,
Sy baru je menyiapkan karangan untuk kontest nih. Sila la baca & lawat cerita sy ye...

LINKNYE :
http://aziazidah.blogspot.com/2010/07/kontest-kisah-cintaku.html

Miza Yusof said...

salam, miza join

http://hayworlds.blogspot.com/2010/07/kontest-kisah-cintaku.html

check yea. thanks :D

suamihanyisterizuki said...

saya baru jer join, harap amsih di terima. baru tahu setelah berjalan dari belog ke belog. ini pernyertaan saya...

http://mzhany.blogspot.com/2010/07/contest-kisah-cintaku.html

saya follow as suamihanyisterizuki

kalau ada syarat tak cukup inform eh

Miza Yusof said...

akak, penyertaan miza tak diterima ke ?

Ms. Ann said...

EMMM TAK SABAR NAK TUNGGU PEMNANGNYER...

Muhammad Mus'ab Azha said...

http://onmyway-musevanilla.blogspot.com/2010/10/oh-kisah-cintaku-contest.html



dah join :)
kalaw ade rejection, sila bagitau di shoutmix yah :)