Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, June 26, 2010

:. Sape Nak Tukar2 Link Ngan Aku .:

Aku tengah update my blog..
so sekarang aku nak cari member2 blogger yg nak tukar2 link ngan aku...
ade sape2 nak tak??
tu pun kalau sudi ler..
x de paksaan pun.. hehehehe..
kalau sudi sila tinggalkan add url blog anda di sini..
nanti bila aku check korang dah link kan blog aku..
aku sure akan link kan blog korang gak kat blog aku yer..
dan kalau ade sesape yang dah link kan blog aku kat blog dia tapi aku belum link kan blog dia tu sila bagi tahu aku k..
sorry le may be selama ni aku tak pasan kot!!!...

12 comments:

_s1t1 n0rb@1t1_ said...

nak2 :)
hehe..
mke xmalu,,
singgah jap ye kak~~
http://rainfallasleep.blogspot.com

.alie. said...

nak3..

alie

http://sepisendirian.blogspot.com/

nanti bagi link kat belog alie yer.tQ

fierlynn said...

ni link blog Fynn.

www.fierlynnfynn.blogspot.com

:))

iddinm said...

http://iddinmcorner.blogspot.com

Fadzly@RyCO said...

jgn ler segan2 nak link yer .. http://1stdisember.blogspot.com/

knowg said...

http://budaqnojie.blogspot.com

nak join jugak.. :P

fiq said...

nk kasi link jugak =)
http://meandkbe-mylifestarthere.blogspot.com/

Neoz_ThE_hELpeR said...

Cuba nasib... hahaha!
http://neozshareitworlds.blogspot.com/

noie said...

tq allzz... semua link korang aku dah letak...

frenzz 4ever k :)

muaaaaahhhhhh.........

Nazri said...

hai..
elo..
http://mohamadnazri.blogspot.com

Pakcikville.com said...

http://www.pakcikville.blogspot.com
jom terjah blog pakcik

Buat Duit Dengan Nuffnang said...

tengokdvd.blogspot.com
baru upload 13 lakonan Jason Statham. Full movie..