Pages

Thursday, September 15, 2016

: Kostum Kigurumi Preloved .:

Dah lama tak menulis..
dah lama x jengah ke blog..
busy bebenor lahai gamaknya..
awal tahun hari tu ada jugak pasang niat tahun 2016 nak aktif semula berblog..
hancus hehehhe...
sekrang dah jadi ibu untuk 4 org cahaya mata.. dengan koje lagi dengan bisnes lagi..
kdg2 masa tuk diri sendiri pun x lah ckup mana..
tempahan untuk bunga telur dan doorgift masih dibuka macam biasa
cuma kuranglah nak mengupdate kat blognya..
alhamdulillah bisnes bundle pun dah bertambah rancak jugak..
just nak share hakak sekarang pun ada jual kostum atau lebih org panggil kostum kigurumi..
hok ada design binatanglah apelah tu..
kalau nak tgk contah atau design yang ada leh terjah 
fb sis : nur softtoys bundle
atau
ig : sis noie craft

whassap sis pun boleh
019-7869165








ini contoh2 design yang ada
yg lain tu masih bnyk lagi tau

apapun nanti leh whassap sis utk pertanyaan
nanti next post sis share gambar2 comel customer yg dh beli dengan sis.

Monday, January 11, 2016

: bunga telur botol susu .:


tempahan bunga telur  botol susu
order dari nazihah..
dengan tema biru kuning
utk tempahan
whassap : 0197869165

: Jualan Borong Softtoys Bundle .:


Berminat untuk mulakan bisnes sampingan dengan modal yang rendah?
boleh try bisnes Softoys bundle ni..
Alahamdulillah ramai yang dh mulakan dan rasa seronok dan dpt pulangan yang berbaloi..
MOdal serendah Rm100 untuk 10kg. harga x masuk postage.
kalau duduk sekitar Kota tinggi JOhor boleh COD je ngan sis lagi senang jimat pos hehehe
untuk yg borong ni tak ade pig n dog
kalau nk campur pig n dog sis blh bg 10kg : rm90 sahaja..
jom hubungi sis kalau berminat ye

Whassap : 0197869165






antara testimoni customer
tq u alls...