Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, November 28, 2012

:. Rumpai Laut Ungu dan Putih Kuning .:


Rumpai Laut color Ungu gred AAA laris macam pisang panas..
sekejap je stock ni habis kat tangan sis
untuk yang berminat untuk order atau nak jadi agen di tempat anda,..
jangan berlengah hubungi kami yer
012 7752560

harga paling rendah dari kami..
kalau ambik banyak akan dapat lgi murah,
stock rumpai color putih kuning pun masih banyak pada sis..
fresh lagi..
jangan lupa hubungi kami kalau berminat..
untuk yang duduk sekitar Kota Tinggi atau area JOhor leh datang ambik sendiri..
leh kenal2 lagi..
x kenal maka x cintakan hehehehe..
bukan senang kalau nk percayakan orang bila kita beli secara online..
ada di antara customer pernah mengadu kena tipu beratus2 ringgat bila beli brg online..
tapi dengan kami jangan wisau yer..
sis memang dah biase juga dengan perniagaan online ni..
seminggu dua tika kali juga pi pejabat pos kota tinggi tu ngepos barang...

hehehhe so apa lagi 
mulakan perniagaan rumpai laut anda dengan kami..


Friday, November 16, 2012

:. Offer Doorgift Musim Kahwin .:



OFFER!! OFFERR!!
ORANG KAHWIN!!!
hehehhe..
special offer untuk 500pcs ke atas sahaja..
harga bawah rm1
tapi ingt ye kena order 500pcs keatas sahaja..
tak mo nanti duk pm inbox sis atau call sis untuk dapatkan hrga sama dengan pembelian kurg dari 500pcs tau..
hehehehehe jangan mare ye..
bukan ape selalu jadi mcm tu....
offer ni sis buat sampai penghujung bulan DISEMBER 2012 sahaja..
tahun baru offer lain plak k..
untuk yang berminat leh inbox sis di FB k..

http://www.facebook.com/normah.feltcraft

muacccs!!!







Thursday, November 15, 2012

:. Hand Bouquet Felt order By Luna .:


hand bouquet ni order dari Luna..
rakan dalam fb sis..
gambar ni ehsan dari beliaulah..
hehehhe cantik kan.. gambar ni mesti di ambil oleh jurugamabar yang terror ni kan
hehehhe..
appeun tq pada Luna yang sudi order bunga tangan / hand bouquet felt dari sis ni..

utk yang berminat leh singgah ke FB sis k

Friday, November 9, 2012

:. Membekal Rumpai Laut Dan Khasiatnya .:


Rumpai Laut bukan lagi satu benda baru untuk kita..
Khasiatnya bukan lagi satu rahsia..
banyak kebaikan untuk kesihatan dan kecantikan yang boleh kita perolehi
antaranya :


KHASIAT RUMPAI LAUT 

  • Mengembalikan keanjalan tisu dan otot, menguatkan tulang serta merawat masalah berkaitan dengan sendi
  • Membantu merawat masalah keletihan ( Enemia) dan menambahkan tenaga
  • Berkesan juga untuk yang mengalami masalah ketumbuhan / tumor
  • Membantu merawat penyakit Gout
  • Merawat masalah pengkhadaman
  • Merawat penyakit gastrik, sakit dalam perut terutama luka dalam perut.
  • membantu meningkatkan metabolisme
  • Merawat masalah Tyroid
  • Membantu masalah Kencing Manis
  • Membantu mengawal masalah Darah Tinggi dan tekanan darah rendah
  • Mengatasi masalah sembelit dan buasir
  • Membantu mengawal berat badan dan mengurangkan kolestrol
  • membantu merawat masalah resdung
  • Membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka luaran dan dalaman terutama selepas pembedahan.
  • Mengawal dan melambatkan proses MONOPAUSE
  • Membuang toksin dalam badan
  • Membantu menstabilkan hormon
  • Menghilangkan kedutan ( anti-kedut )
  • Mencantikkan , melembapkan dan menganjalkan kulit dan juga kulit nampak berseri
** banyak lagi kegunaan dan kebaikan rumpai laut ni.. kalau anda berminat untuk membeli dah siap pack dari sis .. sis ade sertakan khasiat dan juga resepi macam mana nak masak rumpai ni.. 
kalau berminat untuk menjadi AGEN untuk produk RUMPAI LAUT tu leh hubungi terus en HUBBY sis
IZAN : 012-7752560
HARGA CONFIRM BOLEH RUNDING!!

kami memang mencari agen di sekitar Johor terutama di kawasan Kota Tinggi, Mersing, Kulai, Senai, Johor Bharu.. ( di kawasan luar Johor Juga dia alu-alukan)





Thursday, November 8, 2012

:. Fride Magnet Felt Craft .:


fride magnet felt ni sangat cute tau..
leh jadikan hiasan di rumah
boleh juga di jadikan door gift untuk majlis istimewa anda
hrga mengikut design n budget anda
dari rm2 hingga rm5




:. Bunga Kendarat Cute & Murah Je .:


 Bunga Kendarat Order By Noreen
suka sgt tgk bunga ni..
sangat cute dengan color dia yang menawan tu..
customer ni order tuk letak kat dada..
act kalau dh habis majlis nak letak kat kepala pun cantik..
hrga sangat berbaloi..
hrga biase rm2 tapi kalau ambik 100pcs keatas leh dpt separuh hrga..
kalau ambik 1000pcs sis kira x smpai pun rm1 tau..
so leh jadikan sebagai bunga kendarat
atau masukkan dalam pek cantik leh jadi door gift jugak..
dah le murah.. cute plak..
berbaloi tau..

color boleh req nak color ape..



p/s : ni semua gunting pakai tangan tau bukan mesin heheheh... melecet gak nak siapkanya hehehe... tpi berbaloiiii!!

Tuesday, November 6, 2012

:. DoorGift : Balang Kaca + Sticker Promotion Price .:



salam all my lovely frenz..
1st time sis buat door gift guna balang ni..
sweet.. sweet.. sweet jekan..
hehehe..
boleh request letak sticker..
kalau nk letak gambar pun boleh..
comel je tgk kt situ..
leh jadi kenang-kenangan tetamu yang datang majlis kiter tu..
bukan setakat wedding je..
kenduri potong jambul, majlis tunang atau party birthday anak2 pun boleh tau..
dalam dia boleh letak gula2, kacang ke.. ape2 jelah...


yang ni sis buatkan tuk jiran sis..
azhar atau nama glamournya BAbat hehehe..
comey kan!!

kalau nk order leh ke facebook sis k

Monday, November 5, 2012

:. Cuti Sehari Di Felda Residence .:



MAsa hari raya aidiladha hari tu..
tetiba je aku ngan adik2 dapat idea nak rehat2 di Felda Residence..
huhuu hari raya pertama kami chek in..
naseb bek ade bilik kosong..
lagipun Felda residence Tanjung Leman ni bukan jauh sgt pun dari rumah kami..
apepun yang paling seronok tentulah anak2..
mak2 ni relaz jer..



Tengok le gelagat my princess tu..
Eisya.. relax je walaupun air paras dada..
hehehe si Afiq plak menangis sebab Pak Long dia paksa dia mandi kolam tu..
menejrit2 dia..



Cik Alan tu konon2 le nak tumpang bergambar sekali



TEngok le si Afiq yang dah merajuk kat tepi ni,..
heheheh sayang anak mama sorang ni