Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, June 25, 2010

:. My Daddy Super Cool Contest .:



Blogwalking hari ni rasa seronok sgt sebab jumpa satu contest ni..
contest ni adalah sempena hari bapa..
sape nak joint boleh buat macam mana aku buat ni ea..


Must follow bengelina and also my blogshop d'alya boutique


* ok yang ni aku dah follow.. dua2 sekali


Add bengelina (ID alina abu bakar) and also d'alya boutique at your blogroll/bloglist
* yang ni aku dah buat... sila chek k..


Copy this contest banner at your sidebar and link back to this contest entry
* ni pun dah buat dah..


Be
bengelina and d'alya boutique friends at Facebook - you can click on the FB Banner on bengelina right bar and d’alya boutique left bar - plz mention your ID name ya... mengagau kang den nak cari nanti... hehehhe
* pun dah add.. nanti chek yer.. "normah sapari"



Put your baby/kid’s photo (1 only) with their
super COOL daddy in your entry with daddy's name, their name, and age (1 day until 3 years 5 years old)



ni le gambar yang saya petaruhkan..
ni gambar anak kedua saya "Nur Iman Safri"
tengah sedap bertenggek kat perut ayah dia..
siap henjut2 lagi..
naseb bek le hubby aku ni cool je melayan...


Leave your message in my comment box with your permalink.

* ok sat lagi i tingalkan..

ok tuk yang len nak joint meh le reramai yerrr

1 comment:

Me_Lina said...

i dtg jenguk... beres semua... good luck yer...