Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, June 17, 2010

:. Akhirnya Tamat Sudah Azabku .:

bestnyer dapat merempit..
setelah hampir setahun stop dari kegiatan tu
hehehehe..
pas ni.. macam2 benda lagi aku nak buat..
dah lama tahan nafsu ni....
lebih 44 hari tu..





kalau ikutkan beberapa hari lepas aku dah lepas azab aku dah..
dah lebih 44 hari aku bersalin..
so kira aku ni dah habis pantang le kan..
petang tadi untuk dapat aku merasa merempit nek motor keliling kampung..
rasanya sejak aku tahu yang aku mengandung aku dah tak bawak motor ...
sambung plak sampai pantang...
mahu dekat setahun lamanyaaaa..
lega rasanya dapat menunggang motor..
mula2 rasa kekok gak..

2 comments:

fellachubby said...

huhu..teringat zaman2 merempit dgn ko dlu noie.... Best je.. Jatuh2 motor pun masih tetap merempit..hihi

noie said...

hehehe tu le fasal... jom arrr balik tggrh.. kiter pi merempit sama2 kekeke