Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, June 24, 2010

:. Balik Kampung Parit Raja .:



ni gambar2 snap... family aku sewaktu balik kampung di Parit Haji Ali, Parit Raja..
macam biaser le anak2 aku ni kalau balik kampung mesti happy sangat..
mak cik aku pun happy kalau kami sekeluarga datang..








No comments: