Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, June 14, 2010

:. Laaa Apek Ke Yang Ditangkap Semalam Tu? .:



"
"
"
"
"
"



Terkejut besar aku bila menjengah ke beberapa blog..
lerr.. betul ke Saiful Apek yang ditangkap sebab daah semalam tu..
aduhai terkilan gak rasa hati ni
anak-anak aku si iman n akim tu dah le minat giler ngan apek ni
aku pun kira minat gak le tengok dia berlakon
alahaaaaiii apek..
kenapa le apek wat macam tu?
adeiii
ade yang kata Apek ade masalah sebab tu ambik dadah...
alamak.. alasan tu x leh pakai ler...
banyak lagi cara nak selelsaikan masalah..
dan DADAH bukan le jawapannyer..

3 comments:

hanie@nisya said...

cam takleh caye je apek nih terlibat dengan dadah..

zulfadly said...

owh..mmg sah die ea..

::ienafazlyna:: said...

ye ke????