Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, June 12, 2010

:. Kenapa Aku Suka Nasha Aziz .:

korang jangn confius.. ni bukan entry tuk menang ape2 pertandingan
ni entry aku wat sebab aku memang minat ngan Nasha Aziz ni.. tambah plak tadi aku godek2 fb Nasha then aku terpesona dengan sikap Nasha yang ramah melayan peminat2 dia..
confirm dia ni memang x sombunk...
jeles gak bila tgk dia org dapat spend masa ngan si Nasha ni..
bila le turm aku plak..
heheheh sowie tu kak Nasha sebab saya cilok beberapa gambar kak nasha dari fb tadi..
ape pun sy tetap doakan kak nasha sukses selalu yer...






1 comment:

Kie-yu said...

mmg lawa cik kak nih
perangai pun lawa
bagusla
bukan sng nk tgk artis mcm ni