Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, June 17, 2010

:. Kisah Cinta Scha Dan Awal Ashaari .:




Kisah Cinta mereka berdua ni bukan lagi rahsia...
memang le kalau di tanya wartawan dia org akan kata..
" masih dalam proses mengenal hati budi masing2"..
tu ler jawapan yang memang selalu kita dgr dari artis2 ni..
ape pun... ade yang suka dia org ni couple..
ade gak yang menyampah...
bagi aku..
ermmm
"
"
"
aku x kisah pun...
lantak le dia org nak bercinta ke ape ke..
ape pun aku suka Scha dalam Awan Dania..
Awal ni plak anak aku yang sulung tu memang minat dia..

No comments: