Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, June 27, 2010

:. Orang Makan Orang Di China .:

mereka ini manusia atau binatang...
sanggup makan mayat bayi ini...
kalian tafsirkan sendiri ....




10 comments:

Khairunnisa' said...

They are mentally sick!

(http://ohmonstar.blogspot.com)

fiq said...

betul ke ni? adoi, terus rasa nak muntah.

zool said...

gile la

nisya said...

teroknyer!!!

Wasatiah Gurlzz said...

eiii, yukssss...gelinyaaa...

Ryan Valentine said...

dikatakan diowg(lelaki) mkan baby ni utk menguatkan tenaga batin.. kepercayaan diowg agaknye sebab kat sane satu famili hadkan sorg anak.. klu famili tu tak suke baby yg jantina pompuan diowg decide akan gugurkan n maybe baby tu akan dimakan.. i dengar dr member kpd member i kat china citer..

noie said...

yer ke ryan??
sampai macam tu sekali...
makan anak sendiri... teruk betul le dia orang ni kan..
macam x de perikemanusiaan...

Gransazer said...

sama je la dgn kt msia zmn skrg ni..buang bayi..xde perikemanusiaan gak tu..

xazryx said...

ish .shit gile .xde keje ke ?mkn la bende laen .ayam kn bnyk .

S.Norlis @ Lis said...

dahsyat ye..
http://liscottage.blogspot.com