!!! BUAT TEMPAHAN DI SINI !!!

JEMPUT LIKE MY NEW PAGE!!!

:. KLIK JGN X KLIK .:

FELT CRAFT KOTA TINGGI FRAME FELT STATER KIT BORONG KEY CHAIN TUTORIAL DOOR GIFT BROOCH HARGA RUNTUH T-SHIRT FELT MATERIAL HARGA BORONG PILLOW/BANTAL ID HOLDER HEAD BAND/CEKAK

UNTUK SEBARANG TEMPAHAN / PERTANYAAN SILA HUBUNGI :

Feel free to contact me at:
019-7467795 (Sis Noie )

** seandainya mesej anda tidak berbalas, mohon terus hubungi Sis.. Tempahan awal diutamakan, Sebarang pembayaran boleh dibuat ke akaun Sis:
NAMA : NORMAH BINTI SAPARI
CIMB : 01310019834523
MAYBANK : 151071362454

:. Sudi-Sudi Ler .:

Thursday, November 4, 2010

:. KONTEST GAMBAR PALING LUCU .:

Telah tamat
Kontest Kandid Kamera..
dan sekarang aku nak anjurkan satu kontest baru untuk bulan November ni..
kepada semua follower di jemput joint sekali..
yang belum jadi follower pun leh joint..
ok ni adalah

"KONTEST GAMBAR PALING LUCU"

Untuk sesiapa yang berminat
di bawah ini adalah syarat penyertaan...
apa lagi...
jom... jom.....


- sila letakkan gambar paling lucu anda punya.. namo cilok mana-mana yer..
- buat entry ringkas tentang gambar tersebut (seringkas yang boleh)
- anda mestilah follower blog ni ( tq yer.. sesape yg sudi )
- tag pada 2 orang kawan anda ( yg ditag tu mesti tahu mereka telah di tag )
- letakkan banner contest ni di entry anda tu
- dan jangan lupa letakkan link blog ini di entry tersebut
- then satu lagi paling bagus letakkan juga banner contest ini di sidebar blog anda yer
- jgn lupa tinggalkan link anda di ruangan komen di bawah ye
TARIKH TUTUP :
01HB Disember 2010
" MARI SEMUA IKUT JOINT SAMA!! "

49 comments:

Bayu Kenangan said...

nak join le.... ini kena carik kat dalam lappy

nonadiera md rahim said...

adakah sy org pertama yg join??
kikiki..

nway,lihatlah blog sy ya.. :)

http://diaryofmenona.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

eastzatul hidayah said...

http://eastzatulhidayah.blogspot.com/
joined you...

aJa said...

aJa nk join..nk jgkk..

✿Bloodberry✿ said...

wahhh nak join lerrrr... manyak syiokk nie..

Kamil ace[tm] said...

dah follow dan join..hehe

http://sikepalaberapi.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

fiq said...

insyaAllah nnt fiq join =)

mien said...

min kene cari gamab dulu nih. hihi

nnt min join yea :)

azamutaza~ said...

dh follow, join,letak gmbr,banner, tag segla bagai~

http://azamutaza.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

inSan leMoh sEgalo2nyo said...

sy menerima jemputan saudari...
hehehe..arap menang la yer :)

http://insanlemoh.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

Keyna said...

Sy dah join contest niy .
tlg usha2 yee :)

http://keyna-orange-pie.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

Nad @ MamaZakwan said...

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

nk join ye.. :)

Enna Banana said...

enna joined!

http://bananalovecontest.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

sticker_getah said...

http://stickergetah.blogspot.com/

sy nk join!!!hehe..

schaze zainn said...

suda join juga :P

http://erynsyaze.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html?zx=147f2fd8d948c03a

follow sy juga :)

syawalsimpsons said...

salam kenal...saya dah join...

http://syawalsimpsons.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

nanti rerajin terjah yee...

syira qahira said...

salam,
syira joint

http://sinarpelangipagi.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

alisha said...

join ;)

http://kotakkosong-aina.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

thanks .

Zurani said...

salam kenal
saya da join. ini link nyer ye

http://zurani.blogspot.com/2010/11/contest-gambar-paling-lucu.html

tq:)

N.A.D.. said...

err.. nk join bley?

missrivebell mumun said...

mumun tumpang join eh

http://miss-niera.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

follower id: 831

akudiduniaitu said...

ehem kak noie...sile bg chance sy menang lagik..sy sudah menjoinkan diri sy ke dlm kontest ini..hidup kak noie..hidup kak noie ( mmbodek nih.. =p )
sile check entry sy k..hope u like it..
tq..muahhhh

=)

akudiduniaitu said...

ehem kak noie...sile bg chance sy menang lagik..sy sudah menjoinkan diri sy ke dlm kontest ini..hidup kak noie..hidup kak noie ( mmbodek nih.. =p )
sile check entry sy k..hope u like it..
tq..muahhhh

=)

aJa said...

salam..aJa join..

http://feezavavivilavi.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

thx :)

Ka-Ching PreLoved said...

Akak zila join lagi yer~
hak hak

http://akuyangsukamembebel.blogspot.com/2010/11/contest-gambar-paling-lucu.html

Kehelan said...

salam

dh join jugak

http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

ReiKo91 said...

yeaaa...dah join..hahhaa

http://fatihah-realitidanfantasi.blogspot.com/2010/11/pic-sempoi.html

Cute MuM said...

Salam..
Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

Tq..

leen said...

Leen join sekaki

http://emmileen.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

izyan_5025 said...

da setel post..sila lihat yer..hehe

http://izyan5025.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

Lulu caldina said...

nak join lah..
ntah ada gambar sesuai tak..
nanti saya tgk..

ayu said...

ayu join contest nie..excted ;)

http://ayu-dunia.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

Honey said...

Saya nak join jugak ....

http://jombercontest.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

cikgu ainura said...

nuyu dah join contest..

http://cikguainura.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

nabihafadzli said...

http://nabihafadzli.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

dah join :)

nikadilafiziani said...

http://nikadilafiziani.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

suda join :)
checkitout!

babykristal said...

dah join dah ;)

ni link nya..hope ada rezeki lar yer ;)

http://babykristallove.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

if ada terkurang apa2 inform ya..!!!~

Nana said...

saya join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

Ummi AmnaAmzar said...

http://amna2amzar.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

salam..ummi dah join...check ye

haNem said...

hanim join
http://nicesoapstone.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

THE LEKAT LEKIT STORY said...

follower yg ke 860 masuk mengadap
http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

kHaZiNaTuL_HuMaiRa' said...

join suda!

http://khazi-ga.blogspot.com/2010/11/hehee.html
(^_^)>

adYna said...

SALAM KENAL..
NAK JOIN GAK

http://contestibuaqimi.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

AesyaZealous said...

salam..
aesya nak join!! hihi

ni linknye..
http://akuzealous.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

thanks!!

LYA m@m@ ASYA said...

dAH JOIN JUGAK:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

tq

Cik Awynn said...

im joining!!!

link:
http://matahati-aween.blogspot.com/2010/12/kontest-gambar-paling-lucu.html

email: aku_awyn@yahoo.com

Miss Fadhilah said...

kak sy pon join..hrap dterima..thanks yea


http://dielaaleya.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-paling-lucu.html

Miss Fadhilah said...

http://dielaaleya.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-paling-lucu.html

haNem said...

hanim join dis on 26 nov..sebab tukar url so nie jadi url baru untuk kontest ini
http://sepetishanim.blogspot.com/2010/11/kontest-gambar-paling-lucu.html

:. ANEKA BUNGA TELUR FELT .:

Aneka BUnga Telur Felt .:


Aneka Bunga Telur Felt Pelbagai Jenis..
Ini antara yang ade di bawah Produk SNC ( Sis Noie Craft )
warna dan design boleh req..
material yang sis gunakan adalah felt,
bunga telur felt sekarang pun dah semakin di minati
harga sangat berpatutan dan yang best sekali
designnya yang unik n comey..

'untuk yang berminat boleh hubungi sis si FB sis
http://www.facebook.com/normah.feltcraft

atau page sis

http://www.facebook.com/DoorGiftBudgetMurah?fref=ts

atau no fon sis
012 7752560

digalakkan untuk membuat tempahan awal sebulan atau dua bulan dari tarikh yang kamu nak guna..
sebab x best kalau buat dengan terkejar2 yer..
** semua ni adalah handmade so dah buat byrn baru sis akan confirmkan order kamu n start proses :)





Related Posts with Thumbnails

:. Balang Berhias Harga Terbaik .:



Niat nak buat balang kuih raya sendiri ni dah lama terlintas pada hati ni cuma masa je tak kesampaian..
puas jugak jalan2 kat sekitar bandar kota tinggi n cari kalau ada yang berkenan..
namun semua tak berkenan di hati.. kalau ade yang berkenan pun budget dia terlebih le plak..
then.. cuba2 buat balang sendiri..
hehehe akhirnya jadik gak..
n tak sangka yang ramai plak yang minat dengan balang sis buat tu..
cuma sebab last minit sis x dapat penuhi permintaan dari luar kota tinggi..
walaupun ade yg req tuk pos.. huhuhu takuit x sempat so sis tolak je dulu permintaan mereka..tapi x per.. next year.. tahun 2013 leh standby buat awal2. so yg kat bawah ni antara 10 set yang sempat sis siapkan tuk kenalan terdekat..
.


yang ni set order dr shikin..
dia yang nak ni 3 kuning n 3 biru..

yang warna merah hitam tu my untie punyer..
like merah kan..

yang ni ade 3 set..
merah tu shafwan punyer..
kuning tu kak roziah punyer x silap aku ler..
n yang pink hitam tu ain adik ipar ayu punyer..

ade lagi yang tak sempat sis masukkan..
sebenarnya.. balang ni bukan je digunakan untuk hari raya jer..
tapi elok digunakan untuk hamper hadiah tak pun untuk hantaran perkahwinan..
harga pun budget je tau..

kalau berminat nak order leh ke fb sis " sis noie craft "
atau call atu msj ke 012 7752560

:. Mini Rose Macam2 Colour Harga Runtuh .:



saya sangat suka rose ni..
cute jer..
leh wat brooch atau hiasan kat tudun ke.. beg ke.. baju ke..
ade gak yang gunakan tuk hantaran kawen..
sebenarnya boleh req colour apepun..
x de masalah...
harga sangat berbaloi..
hubungi sis di fb atau fon 0127752560 untuk maklumat lanjut yer...
muacccss!!!!!