Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, June 25, 2010

:. Blog Aku Laen Macam Jer .:

ni ler tadi..
tangan duk gatai2 x dak koje..
godeh2 blog aku..
at last korang tgk le sendiri hasilnyerr..
huhuhuhu
len macam je aku rasa..
korang rasa macam mana ea??
perlukah aku tukar dan tukar lagi..
atau kekalkan macam ni eaaaa???

4 comments:

nisya said...

nice la :)

Khairunnisa' said...

Nampak okay je to me. Saya suka scribble icons tu, comel sangat :)

noie said...

huhuhuhu.. yer ke.. adeii.. tq2

miss nana said...

hehe. xpe2 x yah la tkar. da ok da nie :D