Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, June 8, 2010

:. Berangan Tentang Cup Cakes .:

"
"
"
"
(gambar atas tu google jer.. mukan aku yg buat hehehe )
minggu ni my sister nak wat beday anak dia
si Afiq yang cute mute tu
tetiba plak berangan2 nak wat cup cakes..
hehehe dulu pernah le cuba sekali
berkat tunjuk dari my frenz kat opis..
kalau korang berminat leh le klik sini k..
hehehehe
adeii.. ntah ape le rasanya masa tu
pas tu.. itulah kali pertama dan terakhir aku buat cup cake tu
hehehehe
ni baru teringin nak cuba lagi
huhuhu
persoalannya..
mampu ke aku buat esok ni
heheheh

1 comment:

n.a.n.a said...

seronok buat cupcakes sbb boloeh hias. tp x suka mkn sbb byk sgt aising