Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, June 25, 2010

:. Yahooo!!! Dapat Award Special!! .:

Yahoo!! bestnyer dapat awsrds special ni dari cik Cipot Cedot
tq yer dik Cipot ...
sebagai ganjarannyer dia telah letak link aku di sidebar blog dia..
katanya x de tempoh tertentu..
selama dia mahu katanya..
hehehhehe
( harap2 lama le yer )
kalau korang nak gak award yg cute mcm aku ni jom le reramai terjah blog dia..
jom2!!!!!!

1 comment:

CiPoT CeDoT said...

waahahahaha...
temacih kak...
nih yg suka nih..
hekhekhek...

^.^