Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, June 15, 2010

:. Gara-Gara IRC Bercinta Dengan Pak Cik Sendiri .:


Wahhh ini cerita benar tentang dunia maya ni ler..
adeiii semua benda boleh jadi...
cerita ni terjadi pada seorang kawan aku yang aku kenal dalam IRC...
ermm korang tahu x IRC ?? alaaaa kalau tak tahu tu..
searching2 le sendiri yer..
ni kisah member aku ni..
duk dia berkenalan ngan sorang minah ni dalam IRC...
bercinta sakan...
hari2 duk men sayang2... love2 u le adeiii...
pas tu melarat sampai men msj2 next men tipon2 le plak
hampir setahun bercinta pas tu minggu lepas couple ni pun rancang le nak jumpa..
sorang duk JB
sorang lagi duk Kl...
so kawan aku ni pun turun le KL nak jumpa kekasih hatinya yang dah setahun cuma dengan sore je ni...
sambil tu member aku ni singgah le rumah abg long dia yang dh bertahun duk kat KL tu..
tapi kawan aku ni memang x pernah pi lagi rumah abg long dia tu..
jarang le jumpa dengan keluarga abg dia ni..
kalau jumpa pun ngan abg ngan wife dia je le...
anak2 dia jarang berjumpa..
member aku ni sehari awal datang sebelum waktu dating yg dijanjikan dengan awek dia tu...
konon nak luangkan masa le ngan family abg dia yang dah lama x jumpa..
samapi je umah abg long dia..
dia terkejut tgk anak sulung abg long dia..
'awat muka anak sedara dia ni sama ngan gambar muka awek dia dalam fb je'
tup tup bila dia try call awek dia tu, hf anak buah dia plak yg berbunyi...
aduhai kacau2...
terkedu le kawan aku ni ngan anak buah dia tu...
nasib baek abg long ngan kakak ipar dia tu x tahu..
kalau dapat tahu may be pengsan dia org tu...
huhuhuhu
ni le dia... akibatnya kalau bercinta dalam internet ni
wahhhhhh haru biru jadinyerrrr

13 comments:

En iLham said...

haha
memang haru sungguh tu
hehe


singgah pula ke
::: KAU ILHAMKU :::
JANGAN UPLOAD GAMBAR DI INTERNET'

fndrocka said...

ada lagi orang dok bercinta dalam irc eh...ish ish...apa punya pesen dah.hohoo

AISHA SAAD said...

hahahaha.
menraikk, macam cerita novel.
wish them panadai2 ahh handle. hehe

hanie@nisya said...

kesian nye..

DuniakuAbstrak said...

haha seb baik dpt tau awal..kalo da nk nikah baru tau..x ke haru biru hijau coklat smua ade..

ozzy said...

cinta itu buta..betul lah kot hehe

Sky Before Pinky said...

hehe..so..bagi mak bapak tu rajin2 lah bawak anak 2 kenal saudara mara..kalo dah jadi gini memang haru... pastu ape cerita dierg??

mumyShaneQeisha said...

mcm cerpen jer saya baca ni eizan..
betul kata SKP tu,mak bapak mesti kenalkan anak2 dgn saudara mara

Fifi Rahmat said...

wow, dlm byk2 org di irc tu, terkena dgn pakcik sendiri jgk ye.

noie said...

tu le fasal... kesian kwn aku ni.. dah tangkap feel habis ngan ank buah dia tu... sekarang nak wat keje pun dah hilang mood... nantilah aku citer lagi ape jadi kat diaorng ni kesudahannyer..

noie said...

tu le fasal... kesian kwn aku ni.. dah tangkap feel habis ngan ank buah dia tu... sekarang nak wat keje pun dah hilang mood... nantilah aku citer lagi ape jadi kat diaorng ni kesudahannyer..

n.a.n.a said...

fulamak. dasatnya. haru biru ,celaru, keliru. hihi

Perang BUTTER

Anonymous said...

cinta dalam irc ... gambar dalam fb... hehehe.. aku blur.. zaman irc ada lagi ke skrang? atau fb yang dah lama?

nice story nway..