Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, November 21, 2011

:. Cekak HItam Putih .:



kali ni tema hitam putih bari cekak..

comel jgk kan.. selalunya asyik cekak warna pink n merah je...
dan kalau kamu semua perhatikan bunga kali ni pun lain tak mcm selalu..
comey tau..
jom order jom hehehe



Sunday, November 20, 2011

:. Keychain Love Felt Craft .:

Tak tau nape sis sangat suka dengan keychain ni..
sweet sangat2 betul tak?

merah hitam..
keychain ni order dari sorang rakan di fb..


:. Viva Putih Felt Craft .:



Request dari seorang rakan di Fb..
lama gak sis perap order ni..
maklum le.. jabatan tempat sis bekerja banyak sangat program dan kursus yang dijalankan..
Insya Allah mulai bulan 12 ni dah reda skit ler.. boleh sis tarik nafas lega sedikit..
sebab bulan 11 ni memang jadual pack sangat..

harap insan yang order ni suka dengan keta viva ni..
dia kata nak berbentuk keychain tapi nak besar skit sebab nak gantung dlm keta..
so yang ni saiz dia besar tapan tangan..
n harga dia murah jer..

kalau korang nak order pun boleh k ...
peacceee...

Monday, November 14, 2011

:. BROOCH SEPEKET RM10 JE .:

brooch rama2 ni memang dapat sambutan hangat sekarang..

sampai tak menang tangan dibuatnya..

so yang sedang menunggu tu harap bersabar..












comey tak?

hehehhee

rm10 untuk 12pcs k :)

nak leh order


















Sunday, November 13, 2011

:. Antara Fasha , JOhan Dan Headband .:


Comay tak??




eh fasha ngan johan le plak..

bukan.. bukan...

sis tanya yang bawah ni...
comey taak??






hehehehe citer pasal headband upernyer.. hehehhee

:. Tag Nama Again!! .:



Tag nama ni dah lama siap..
oleh sebab baru balik dari program ni.. baru le dapat aku masukkan gambr nyer




:. KEYCHAIN NURSE CUTE! .:



cute tak?

ini keychain nurse...
lama dah siap cuma x sempt nk masukkan dlm blog !!
jom le layanzz