Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, June 13, 2010

:. The Nanny Selalu Buat Aku Tertawa .:


The Nanny adalah sitkom komedi yang sangat aku minat
kadang-kadang sanggup bergaduh gara-gara nak tengok citer ni
gaduh ngan sape?
tentulah ngan hubby aku tu..
dia mana layan citer2 cam ni
tapi aku plak suka
sebab rasa macam otak aku leh relax sekejap
dengan adegan2 lucu dier






3 comments:

ain nadzirah said...

btul2!! saya pon minatt jugakk! slalu tgk mlm2 kat hallmark..x jemu2 pon..;p

kyo_9 said...

huhu..
sampai skang x percaya suara Fran tuh suara yg dibuat2 jer.. ;)

hanie@nisya said...

minat juga cite tu :)