Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, June 28, 2010

:. Aku Nak Naruto Bukan Citer Blueee !! .:

Ni le natijahnyer kalau dunlod guna Ares...
sakit hati betul le..
semalam aku dengan my hubby downlod naruto terbaru
naruto shippuden 166 kat Ares le..
bila tadi aku tengok dah colour hijau tu happy sangat..
maksudnyer dah penuh le tu..
tetiba bila aku bukak... mak aii!!!
citer blue le plak...
ni bukan blue = biru..
ni blue = lucah
adeiiii
naseb bek anak aku lum tengok
my hubby kata..
" hamboiee mama... dah pandai yer sekarang..."
adeiiii!!!!
aku plak yang kena...
siot jer

4 comments:

ShaZlan said...

Salam...

kesian nya...

cuba download kat sini => http://www.downtr.net/n1/naruto+shippuden/

tapi, kena baca dulu kot2 games ke, wal paper ke, my hubby download kat sni je...

:)

Yorke Kun said...

" hamboiee mama... dah pandai yer sekarang..." hahaha

azizie.com said...

mmg slalu sgt terjadi macam tu. huhu

Anonymous said...

amboi mama, tgk tak ajak hubby..hahaha