Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, June 14, 2010

:. Betul Ke Artis Komedi Tu Hisap Dadah? .:

Adeii bertubi2 soalan tu di tanya oleh member2 aku..
mentang2 ler aku ni selalu mengadap lappy ni...
selalu membaca blog2 orang ni..
adeii..
mentang2 le jugak aku koje ngan orang2 dadah ni
hehehe



ermmm
kalau korang nak tahu citer selanjutnyer..
aku akan searching kat google sat lagi k....
tungguuuu
hehehhehe
(orang len dah lama tahu... aku baru nak search... kekekekek)

1 comment:

IERA HAJERAH AZMAN said...

ni mesti pasal apek ni T_T.....