Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, June 2, 2010

:.Bau Ketiak Lelaki Mampu Hilangkan “Stress” Wanita .:


Bau Ketiak Lelaki Mampu Hilangkan “Stress” Wanita

Sekali kalau kita dengar benda ni nampak macam pelik.. hehehe ade ke bau ketiak lelaki boleh hilangkan stress tapi inilah dia realitinya. Menurut kajian yang dilakukan dalam “Journal Biology Reproduction Amerika” seorang lelaki diuji tanpa memakai pewangi dan seorang lelaki lagi dengan memakai pewangi. Beberapa orang gadis dipilih sebagai penguji tanpa memberitahu keadaan sebenar. Hasilnya memang mengkagumkan di mana gadis yang mencium lelaki tanpa minyak wangi dilaporkan berasa tenang dan tidak “stress” sebaliknya satu kumpulan masih mengalami stress dan tidak ada penurangan.

Aduhai... macam2 kan.. awat plak aku kalau ciom tiak laki aku kalau time dia x mandi leh fengsan ea..?? hehehe.. jangan marah musyukk..

4 comments:

ozzy said...

bergantung pada badan lelaki..ada yg mempunyai aroma asli dan tidak mempunyai bau yang kuat walaupun belum mandi

fellachubby said...

Ehhh...betoiii la noie...
Aku sndiwi suke tium tiak my huby tau...lg2 time nk tido...suke sgt...
Lena diulit tiak... X tau ler nape dan cmne leh jadik cenggitu... TERAPI terbaik.

::ienafazlyna:: said...

bukan semua bau ketiak lelaki yg menghilangkan stress...ade gak yg menambah kan stress lg ade..hahaha

n.a.n.a said...

lorh yeke. bukanke laki busuk ke klu bpeluh. hik3