Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, June 18, 2010

:. 8 ' PORT ' TERBAIK UNTUK CARI PASANGAN

8 'PORT' TERBAIK UNTUK CARI PASANGAN




wahhh ni bukan men2 punyer cadangan ni..
untuk yang bujang2 dan single kat luar tu..
yang selalu mengeluh... sebab belum ade pasangan..
aku dah jumpa beberapa tips yang baik untuk korang gunakan...
tips lokasi yang terbaik untuk kamu cari pasangan..
ade 8 port kesemuanya

terima kasih kepada majalah 'REMAJA' yang kongsikan info ini bersama...
ok lets start....







PERPUSTAKAAN
wah ni tempat yg bagus untuk mereka yag masih belajar mencari pasangan, ... erm beranikan tegur mana2 gadis atau lelaki yang kamu rasa berkenan di hati... biasernyer orang yg datang perpustakaan ni mesti le di kalangan yang baik2 perangainye betui x.. so ape salahnyer cuba...

PUSAT BOWLING
Kalau ade masa lapang tu.. apa kata kamu ajak kawan2 pi men bowling..
kalau kamu x ikut men pun x per,, jadi penonton pun boleh le.. Mungkin Cinta kamu tu boleh berputik di pusat bowling..

PUSAT BELI BELAH
Ermm mesti ramai yang x percaya anda mungkin boleh ketemu jodoh di sini..tapi tidak mustahilkan..
so apa lagi rajin2 le pi window shopping ke.. mana tahu kamu mungkin terpikat atau dipikat di sana

TEMPAT SEMINAR/”CAMPING”
Yang ni selalu terjadi.. cubalah mana tahu kamu juga akan tersangkut dengan cara ini..
menghabiskan masa bersama mungkin akan memberi untuk kamu mengenali ramai orang..

INTERNET
Ehem2 ni adalah peluang yang palong meluas sekali.. dah ramai juga yang
bertemu jodoh dengan cara ini..
terdapat banyak lawan web yang membolehkan kamu berchit chat..
so apa salah mecuba

KENDURI KAHWIN
heheh so korang kenalah rajin2 pi jemputan kahwin.. dah tu pakai le cantik2 skit..
mana tahu di sana nanti ade rezeki plak kamu yang akan kahwin.. hehehehehe

KAFE
dari kamu terperap di rumah lebih baik ajak kawan2 ke kafe untuk minum2..
mana tahu ade jejaka di meja lain yang akan datang dan menghulurkan salam perkenalan kepada kamu..

PEJABAT/ SEKOLAH
Di sini sesekali kamu kenalah tonjolkan diri agar kamu jadi perhatian orang..
berwajah manis dan peramah.. tentu ada yang berkenan nanti...

SELAMAT MENCUBA!!!

2 comments:

Aku Skema said...

tmbah satu lae..masjid..haha

tutttutt said...

wah perpustakaan memang jadi pilihan.

kemungkinan besar laki dalam tu semua yg sirius belajar sekaligus bergaju besar sok. . . haha