Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, June 6, 2010

:. Family Car??... cutenyer.... .:


comel x one set kereta kat atas ni?
cute kan
bila tengok gambar ni kat google tadi
rasa macam nak gak je keta2 macam tu
yang besar sekali tu tuk aku ngan hubby
yang second besar tu tuk akim
pas tu yangs sedang2 je tu tuk iman
then yang kecik2 tu tuk eisya..
eisya dapat lebih le sebab semua keta dia kecik2 jer..
hehehe
berangan!!!!!!

2 comments:

n.a.n.a said...

macam kete stuart little je.hik3

honey amour said...

kreta yg last sekali tu..erkk camana nak naik..?