Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, June 26, 2010

:. Fasha Minta Tiz Jangan Menipu .:


Ni ler dia..
x habis2 citer pasal cinta 3 segi si Jejai, Fasha dan Tiz..

"
"
"
"
"
"
"

adeii.. ni plak pengakuan dari Fasha tentang kata2 Tiz yang menipu..
ni pasal citer Tiz call kekasih dia si Jejai tu le pepagi buta..
aduhai... susah tul dunia artis ni..
macam2 hal...
apepun kalau korang nak tahu lebih lanjut lagi..
boleh klik di sini yer...

4 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

tak habis lagi.. naik nyampah plak ngan dorg nih...

Lala Lulu said...

tak habis-habis dorang nih .
adoyai . .

IERA HAJERAH AZMAN said...

what goes around come around

IDA said...

pdnler muke kat fasha..time nora danish dulu xdelak die mcm fasha nk kecoh2...sape ler suro...rmpr orng len skrng orng nk rmpas die punya..raselah balik!