Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, June 13, 2010

:. Sofa Yang Menyeramkan .:

uiksss
ape tu???
nampak pelikkan
tapi itulah dia kerusi
nampak je macam pelik..
erkk
tapi memang pelik pun
rasa seram sejuk plak nak duduk atas tuu

3 comments:

Kaseh Esmiralda said...

eh x seramlah..unik tuuu~~nk carilah klu ada kat sini...hehehe

mumyShaneQeisha said...

eeee..kaki kerusi tu mcm kaki org la..seram.Kerusi yg mcm car warna kuning tu baru cantik

Umie gg rabbit said...

pelik..aneh :)