Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, June 7, 2010

:. Ifa Dipukul Adik Kandungnya Sendiri .:


terkejut aku bila terbaca
dalam murai tentang si Ifa ni kena ketuk kepala ngan adik kandungnya sendiri..
kena ketuk ngan helmet plak tu..
kesian le pulak..
kejadian ini berlaku apabila si Ifa bertanyakan pada adik beradiknya tentang
duit akhirat kematian ibunya..
aduhai... dah le baru kematian pas tu boleh plak men gaduh2 adik beradik..
huhuhuhu x bek tau...
untuk tahu kisah selanjutnya meh le jengah2 ke murai yer..
apepun cerita ini jadikan pengajaran untuk kita semua ok!!
kepada Ifa.. harap bersabar k..
Allah sentiasa berada di sisi orang yang benar..
Insya Allah..

No comments: