Pages

Wednesday, December 16, 2015

:. Jemputan dari Tv Alhijrah ke program "ASSALAMUALAIKUM" .:


alhamdulillah.. syukur..
dapat jemputan dari TV Alhijrah untuk program Assalamualaikun utk segmen DIY.
Teruja dan happy sgt nila Myza hubungi sis hari tu..
Gementar tu jangan ckplah
mcm2 perasaan ade
tapi syukurlah semua berjalan dgn lancar..
alhamdulillah..




nilah Azidah Mohamed pengacara yg bersama sis dlm segmen DIY tu..
te ye dear... ramah mesra sgt smpai hilang gugup sis


kenangan manis bebenor ni


mcm2 perassan tgk muka dlm tv eak


dua lgi pengacara hri tu tuk program Assalamualaikum
memang sporting abis



sementara tunggu turn nk live kita jadi penonton dulu ye..

Wednesday, October 28, 2015

Bunga Telur Stroller untuk Majlis Cukur Jambul


Ini adelah tempahan bunga telur stroller dari customer from Banting Selangor. Tq dear sudi jauh2 order dengan sis ye. Utk tempahan boleh hubungi sis di 
Fb: doorgift budget murah
Ig : sis noie craft
Whassap : 0197869165

# untuk makluman semua no whassap sis yg lama.tu dh x boleh guna ye pls guna no yang baru ni tq ye
Tuesday, June 16, 2015

:. Wedding tema Hello Kitty cute sgt .:


Comel x pengantin ni dengan Tema wedding Hello Kitty
hakakkkk sukeee sgt sebab  color pink
hehehe yang paling best my sweet dear ni order Bunga telur Hello Kitty dengan hakak...
sweet banget ni kan..
tq n tq again dear...
lain dari yang lain... comel plak tu






inilah rupa bunga telur felt design hello kitty yang beliau tempah dengan sis
untuk sesiapa yang berkenan boleh hubungi sis
fb : door gift budget murah
ig : sis noie craft
whassap : 0197467795

Thursday, June 11, 2015

:. Birthday Party Eisya tema frozen .:


tahun ni special skit tuk princess mama sorag ni..
nak celebrate beday dengan kawan2 dia katanya..
mama siap tempah banner khas tuk si princess





mama diy sendiri goodies beg tuk eisya
kata nk tema frozen so mama buatkan dengan gambar olaf tu...
apa lagi happy giler lah dia..


kami buat dua kali sambutan beday eisya..
satu pagi waktu pagi utk kwn2 sekolah eisya..
happylah si princess sebab kawan2 semua dtg umah..
tq ye cikgu n kawan2 yang sudi datang..
utk yang party pagi 
eisya pakai gaun ala2 princess Ana..


nilah dia princess Ana... @ princess eisya hehehehe


nampak x t shirt olaf tu?
hehehe tu mama diy sendiri dengan felt..
mula2 ayah segan gak nak pakai..
tapi bila dh pakai dia kata comel plak..
alamak dia plak terlebih teruja siap ajak kami semua selfie lagi...



abg iman dan abg akim mengada2 control macho dengan spec hitamnya...


ni antara kawan2 yg dtg hari ni
ade kakak nurul.. baby ammar.. kaka tira, fety , naurah n untie juli..
ramai lagi yg hadir tapi x sempt snap gambar semua hehe


malam ni eisya pakai dress ala2 princess Elsa plak..
siap selfie dengan kakak Tira lagi..


heheh tq Unle Sham, Uncle Zidan n Uncle faizal sudi dtg siap bawak hadiah lagi...


sukalah eisya makan dengan adik fety dia


candid photo..
org sibuk ambik gambar ayah sibuk on call
naseb baek mama x tarik tinge...

apapun terima kasih pada semua yg sudi datang..
yang x de dlm gambar ni
yg dtg bawak mcm2 hadiah..
memang terbaek semua...

love u alls!!

:. Balang Kuih Raya Berhias 2015 - Color Ungu .:


Tempahan dari customer seberang laut ni
set balang warna purple
awesome kan
sesiapa yg nak order utk tempahan hari raya ni bolehlah pm sis ye

utk tempahan
Whassap : 0197467795
fb : door gift budget murah
ig : sis noie craft



:. Doorgift Chopstick Murah rm1 .:


doorgift chopstick dengan harga budget
hanya rm1 dengan pembelian 100pcs ke atas
utk tempahan jangan memalu pm yek

utk tempahan
whassap : 0197467795
fb : door gift budget murah
ig : sis noie craft



:. Bunga Telur Murah RM1 .:


wawawa... tomey tak...
bunga telur budget n murah dari kami...
pembelian 100pcs ke atas hanya rm1 sahaja...
boleh req warna lagi tau...
jom pm kalau nak order

utk tempahan :
whassap : 0197467795
fb : door gift budget murah
ig : sis noie craft


:. Bunga Telur Kebaya + baju melayu tempahan dari Ampang .:


Alhamdulillah siap lagi 1 set tempahan dari Ampang
BUnga telur Kebaya..
kali ini customer req warna yang berbeza utk baju melayu n kebaya

untuk baju melayu color : pink + hijau


untuk kebaya pulak : pink + purple

utk tempahan 
whassap : 0197467795
fb : door gift budget murah
ig : sis noie craft

:. Bunga Telur Felt : Tempahan dari Kota Tinggi Johor .:


Bunga Telur Felt
dengan design Tuxedo + Dress
Tempahan org Kota Tinggi jugak...
Majlis beliau pada sabtu 13 jun 2015 ni...

tahniah ye dear..
semoga kekal hingga ke Jannah.. amin..

utk tempahan 
whassap : 019 7467795
fb : door gift budget murah
Ig : sis noie craft


Monday, May 11, 2015

:. Bercuti Ke Sabah Part 4 : Sandakan We Here .:


Jauh Perjalanan luas pemandangan..
tapi luas jugak kelaparan..
hehehe alhamdulillah selamat smpai umah atuk n nenek di sandakan
anak2 semua dah kelaparan..
yummy...
makan kepak bakar!!!


wahh eisya n akim makan x tengok org..



untie Lasa.. Atung dan uncle Rocky..


Wahh terus main Ps ye...

makan lagi dan lagi..


dan makan lagi hehehe


x ckup makan kt umah..
ronda pi bandar cari Coto Makasar..
makanan wajib aku dan suami kalau balik sandakan...


Yippi!!!!
sodapnyaaaaa...

Monday, April 27, 2015

: Bercuti Ke Sabah Part 3 ( Poring Hot Spring Ranau )


assallamualaikum...
back tu blog again petang hari ni..
cuaca kt Kota Tinggi ni sejuk je ptg ni.. baru lepas hujan..
nak sambung upload pasal balik bercuti ke Sabah hari tu...
dalam perjalanan ke Sandakan kami singgah jap ke Poring Hot Spring Ranau...
Ouch ingat dekat je dr simpang jalan besar tu...
mak oii... jauh jgk..
tapi x pelah dapat cuci mata..
sepanjang jalan ni budak bertiga ni happy je..
maklum le dengar mama dia kata nak mandi kolam kan...



settle bayar tiket semua jom masuk!!!
oklah tiket pun x le mahal sangat..






sepanjang berjalan nak masuk dalam tu mama asyik suh semua selfie jek,,,
tension dak iman hehehe


hehehe tq en hubby tolong bawak beg kiter yek...
kite sebok snap video x berhenti



berenti kejap tgk pemandangan..


memang sangat nyaman...




posing lagi....


En hubby muka excited nak balik kampung dia hehhee


abag tu tgk je kiter selfie...


nilah dia tempat kolam air panas ni...
rupanya ade kolam kecik2 tuk mandi..
mak oii penuh orang tau


nampak x budak tiga org ni...
sebok berendam dalam air panas


maaf le kalau mama kali ni banyak selfie yek..
sebab mama x mandi so selfie jelah ye..


kolam yang sebelah sini ni paling panas kot airnya..
kita tgk jelah x dpt nk masuk


pemandangan sekitar kolam air panas ni


sukenya semua x nak naik ye


hamboie... hamboie...


confirm semua x nk naik ye


selfie again...


and again...


and again.... hehehe tengok tu abg syg sy senyum manis je
ikhlas la kot hehehehe