Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, June 28, 2010

:. Bentuk Awan Pelik di Uruguay .:


Satu pemandangan yang pelik bila awan ni muncul di Las Olas Beach in Maldonado, Uruguay.


Gambar ini diambil pada 25 Januari 2009. Pelik betul, nampak macam ade bandar terapung je kat atas tu..betapa besarnya Tuhan Maha Pencipta..

Subhanallah..





10 comments:

Miss Izah Mohamed said...

Subhanallah

xazryx said...

da mcm tiub saluran air da .hahaha .

tmukmkd said...

ni aku yang tak nampak ke memang tulisan dalam entri ni hitam?

noie said...

tmukmkd : sorry tadi tu memang tulisan hitam ok skrg dh putih yer hehehhehe

zairie said...

subhanallah... pelik sungguh awn ni... hmmm

p/s : tulisan x nampak la... susah reader nak bc... =)

recent post :
recent post :
apabila yahudi mula memperbodohkan kita

sI tEDI said...

unik!

meor-name-depan-ku said...

Gua rase....menyambut gol luis suare yang ke la tu....

meor-name-depan-ku said...

Gua rase sebab ni la...luiz suarez dgn forlan tak nak duduk uruguay....

MaryamJamilah said...

cantek2.. :) Tuhan kalau nak cipta semua pun boleh. tinggal kite je kene hargai :) thanks for sharing. tak pernah tau before ni

suzzsuzie said...

macam terowong...ajaib sungguh ciptaan Tuhan