Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, June 11, 2010

:. Sorry Masdiana Zaini Yang Comei .:





huhuhu
malam ni kawan aku wat majlis berinai
tapi aku x dapat pi
sebab si kecik eisya ni x dak org jaga
hubby ngan atuk dah pi rewang kat umah pengantin
eisya ni kecik lagi
masih dlm pantang x kan nak bawak time reramai macam tu
huhuhu untuk my best frenz mas.... sowie k
esok aku pi ko sanding
kena gilir2 ngan my hubby ni.. huhuhuhu


1 comment:

hanie@nisya said...

ramainya orang kawen skarang nie :)