Pages

Monday, December 22, 2014

Kenapa Saya Benci Disember

Bulan disember...
Kenapa bulan disember bulan kesedihan saya....
Kerna pada bulan disember lah tragedi paling buruk berlaku dalam hidup saya...
Kemalangan maut melibatkan arwah mak dan abah saya...
Apa lagi yang boleh saya kata...
Pedih dalam hati merindui mereka hanya Allah yang tahu...
Kerinduan yang mcm merobek hati saya...

Terbayang semua gelagat gelak tawa mereka...
Mcm baru Smlm saya peluk dan cium mereka...

Setiap kali sy lihat teman2 yang ada mak dan ayah jauh disudut hati saya... cemburu dan iri hati pada mereka..

Kawan2 selalu hairan lihat perangai sy yang mudah mesra dgn org2  tua...
Sy pun x tahu mengapa kalau dekat dengan mereka mengingatkan Sy pada arwah mak abah dan nenek Saya...

Mak abah dan nenek rindunya pada kalian hanya Tuhan yang tahu... al fatihah hadiah terbaik dari anakmu di sini...


Saturday, December 20, 2014

:. Bunga telur Felt Kebaya + Baju melayu .:


Bunga Telur Kebaya ( felt craft )
ini tempahan Lia sebanyak 100pcs
dengan tema Biru + pink
memang sgt cute kan...
 untuk sebarang tempahan boleh ke fb kami 
 https://www.facebook.com/DoorGiftBudgetMurah 
atau whassap/wechat : 0197467795 
ade macam2 lagi doorgift n bunga telur yang korang leh tgk dalam fb sis ye... JOmmmm terjah ok! 


:. Cupcake Towel Beruncang .. Harga Terbaik .:

Doorgift budget dengan harga terendah
kali ni dengan harga yg sangat berbaloi
maklumlah hujung tahun punya harga ni kan...
Like! like! Like!
untuk sebarang tempahan boleh ke fb kami 
https://www.facebook.com/DoorGiftBudgetMurah
atau whassap/wechat : 0197467795

ade macam2 lagi doorgift n bunga telur yang korang leh tgk dalam fb sis ye...
JOmmmm terjah ok!!


: Set bantal Couple .:


Bantal felt comel ni sesuai untuk pasangan couple
Mr vs Mrs
boleh letak dalam kereta
atau boleh jgk jadi prop utk wedding
kalau nk req color pun blh jgk...

untuk tempahan boleh ke fb kami 
https://www.facebook.com/DoorGiftBudgetMurah

atau whassap/wechat : 0197467795

#bantalfelt #bantalcouple #bantalmrmrs

Friday, October 17, 2014

: Soft Toys Bundle Harga Terbaik !! .:


lama x update pasal soft toys bundle..
hari ni sis update stock baru oktober ni..
harga soft toys bundle ni murah2 jew...
so kwn2 jgn lepaskan peluang meh le Grab secepat mungkin ye...
kejap je sold out ni..
sape copat dia dpt...

rm8 each

rm10

rm20

hrga berbeza boleh whassap sis : 0197467795
kalau nk borong semua sekali sis bg hrga lagiiii TERBAIK!!

rm30
ni big saiz tau..
dah sama besar mcm budak

rm5

rm30

rm20 (sold)

rm5 (each)


hrga berbeza boleh whassap sis : 0197467795
kalau nk borong semua sekali sis bg hrga lagiiii TERBAIK!!


rm10

rm15

rm5 each



rm10 (sold)

rm5 (sold)

Big saiz : rm15
kecik : rm8

rm20

rm10

rm15

hrga berbeza boleh whassap sis : 0197467795
kalau nk borong semua sekali sis bg hrga lagiiii TERBAIK!!


rm10

rm15

rm5

rm8

rm5

rm8

rm8 

rm5 



rm30 (booked)

rm15

harga Terbaik tuk Sepasang ni..
WHassap sis 0197467795


rm5 each


rm20

rm8



rm8




rm8

rm5

rm15

rm15

rm20

rm15

rm5



untuk yang nak tengok segala uodate stock baru blh ke fb : https://www.facebook.com/soft.toys.bundle.nur 
whassap : 0197467795
Wednesday, October 8, 2014

: Hanya RM1 , Doorgift Budget Berbaloi .:


alhamdulillah
dalam sebulan dua ni memang tempahan Cupcake Towel meningkat..
mungkin sebab musim orang kawen kan...
Sis masih kekalkan harga OFFER RM1 each untuk cupcake towel atas pembelian 100pcs ke atas..
untuk sesiapa yang nak cari doorgift budget yang berbaloi masih belum terlambat lagi..
offer tamat hingga akhir Oktober ni k..
so sesiapa berminat boleh ke 
FB sis : https://www.facebook.com/DoorGiftBudgetMurah
atau 
Whassap/Wechat : 0197467795 ( sis Noie )