Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, June 1, 2010

:. PLAYBOY PALING POPULAR DAN HEBAT KONONYA DALAM DUNIA .:

~ KASANOVA ~

Nama penuhnya ialah Giovani Giacomo Girolamo Casanova, berbangsa Itali. Dilahirkan di Venice pada tahun 1725. Beliau memang sudah terkenal dari sejal kecil lagi kerana kepintarannya. Pada umur 17 tahun dia telah mendapat gelaran doktor dalam bidang undang-undang di Universiti. Kasanova adalah seorang yang begitu mengkagumi kaum wanita.Dia memang tidak pernah berkasar dengan mana-mana wanita pun. Namun setiap hari demi hari dia sentiasa menambah koleksi wanitanya. Hidupnya tidap pernanh sunyi tanpa wanita di sisi. Hingga ke saat ini nama Casanova menjadi satu gelaran yang selalu diberikan kepada lelaki-lelaki mata keranjang ni.


~DON JUAN ~

Kisah tentang Don Juan ini telah kita dengari sejak dari dulu lagi dan telah diceritakan oleh pengarang dengan cerita yang berbeza-beza. Pada tahun 1665 muncul seorang lagi lelaki playboy yang berna Don Juan . Walaupun umurnya sudah meningkat tua tetapi dia tidak pernah berhenti mendampingi perempuan. Don Juan menukar teman wanitanya sesuka hati sahaja tanpa langsung memikirkan perasaan wanita tersebut.

1 comment:

nEo.. said...

owhh Don Juan D Marco...:-)