Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, June 28, 2010

:. BLOG SAMPAH vs BLOG HEBAT .:

aku tak tau le kenapa..
ade sesetengah blogger yang sendiri2 buat tafsiran..
yang ini blog sampah.. yang tu plak blog hebat...
adeii... yang aku tahu le kan..
kita bebas bersore..
bebas berkata-kata asalkan tak menyusahkan sesiapa..
asalkan apa yang kikta tulis tu tak menyinggung sesiapa..
pelik le pulak aku bila dia orang ni tetiba jadi pengkritik blog..
bagi komen yang bukan-bukan kat dalam blog orang lain..
tapi yang kelakarnyer tu...
tak berani le plak nak tinggalkan jejak di situ..
yang ade hanya
"Anonymous"
sahaja ... kalau le kan kamu kata blog kamu tu lebih hebat..
tinggalkan le jejak biar senang di lihat....
pelik2
macam2 hal...
kalau orang jenis ni bagi komen bukan2 pada aku memang aku ignore jer..
DELETE TERUS!!!!!
hahahahahhaha

7 comments:

+d.O.Y.A.h+ said...

yao2.stuju sgt2.ahaha.mungkin dh rasa diri handal kot.mungkin sebab tu dia kata camtu.tapi apepon,kebebasan kitalah nak kata apakan?nguu~~~~

ZACK ENTRY said...

biasalah, hasad dengki ni susah nak dicegah..

affan said...

saya sokong awak noieizan. actually, dorang dengki sebab blog dorang x best. :)

kurawk said...

sokong kamu :D

Hapiz Rahman said...

sapalah kite untuk menilai..

noie said...

tq korang sebab sependapat ngan aku..
aku bukan ape... cuma terkilan dengan sikap sesetengah blogger yang kerjanya asyik mengkritik blog orang laen..
bukan kita mintak dia bayar kita pun tuk buat blog..
hehehehe..
sori le teremo le plak kekekekke

fahana_ann said...

assalamualaikum, saya pun pernah gak dapat kritikan pasal blog saya yang tak hebat ni..hehehe..tapi anggap sebagai cabaran dan kekadang ignore cuma tak leh nak ignore gak sebab mengharap tulisan akan dapat memberi manfaat. tapi bukan senang kan? lagipun dah minat, tak kisahlah orang cakap apa..janji tak menyalahi undang2 alam dan agama