Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, June 25, 2010

:. Satu Lagi Berita Buruk .:


Tak tahu mengapa satu demi satu dugaan datang ada keluarga kami..
kini terkena pada adik aku Eca plak..
kesian Eca..
kesian gak baby dalam kandungannyer tu..
alg harap eca sabar menghadapi semua dugaan ni..
percaya pada semua takdir tuhan ni... ini semua tentu ade hikmahnyer..
along sentiasa ade di sisi Eca..
anggaplah along pengganti arwah mak dan abah..
jangan menangis lagi.. kesatlah air mata tu..
kuatkan semangat dan tabahkan hati..
along sayang eca k!

1 comment:

Khairunnisa' said...

I'm sorry to hear about your sis. Minta dia tabahkan hati dan reda dengan pemergian anak di dalam kandungannya (anak pertama ka?). Seperti akak kata, ada hikmah yang Allah SWT selitkan di sebalik keguguran tu. Banyak berdoa, ya :)