Sunday, April 14, 2019

Facebook , instagram dan whatsapp server down 2019

Edit Posted by with No comments

baru je terbaca kat web the jerusalem ni..
ermm patutlah aku whatsapp laki aku x dpt2... baru nak acah2 majuk hahahaah rupanya benda alah ni yg merajuk.. hari tu dh sekali buat hal kan ni dia buat lagi...
stresss mak nyah...
naseblah ada jgk blog blh update...
sampai bila problem ni?? korang jangan tanya aku eak... aku pun menunggu ni hahahahaha....

Monday, March 11, 2019

:. Bunga telur Hello Kityy .:

Edit Posted by with No comments

done order customer bunga telur kitty ada extra 50pcs sape yg nak ready stock ada dh ye
yg ni bunga telur kitty harga budget
1pcs : rm1.2 
kalau Ambik 100 ke atas rm1 each... hrga promosi ni x lama k... so lepas habis promo jgn mintak hrga ni lagi k.... 

utk yg nk buat tempahan blh pm sis atau terus order kat link shopee sis Check out my shop on Shopee! sisnoiecraft: https://shopee.com.my/sisnoiecraft?v=7ce atau whatsapp sis terus 0197869165

ig : sis noie craft
Berminat whassap sis
0197869165
klik link ni terus 👇👇👇👇👇👇👇👇👇

www.wasap.my/60197869165


:. Tempahan Bunga Dada @ Corsage di buka .:

Edit Posted by with No comments

bunga dada atau bunga penanggah atau ada jugak yang panggil bunga kendarat
biasanya kita orang melayu pakai masa majlis2 tertentu seperti perkahwinan.
tapi sebenarnya bunga dada atau bahasa londonnya corsage ni hehehe semua bangsa pun ada guna kot.
orang putih pun ada pakai tau..
sebab ramai jgk sebelum ni yang req 
sis buat bunga dada kan... so nilah dia..
ada banyak lagi design act under #sisnoiecraft ni tau...
u alls pun leh singgah dalam kedai shopee akak jgk ye..
kalau beli melalui shopee akak ada sediakan free gift tau hehehe...


tempahan bunga dada atau corsage design moden di buka ye..
harga dari serendah rm1.5 sahaja tau
untuk design triple rose ni buat masa ni ada 3 warna
merah, pink, putih cream

utk yg nk buat tempahan blh pm sis atau terus order kat link shopee sis Check out my shop on Shopee! sisnoiecrafthttps://shopee.com.my/sisnoiecraft?v=7ce 
atau whatsapp sis terus 0197869165
ig : sis noie craft
Berminat whassap sis
0197869165
klik link ni terus 👇👇👇👇👇👇👇👇👇



#corsages #corsagemalaysia
#bungadada #bungakendarat #bungapenanggah