Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, June 12, 2010

:. Masdiana Kawen!! .:

TENGGAROH 6 : MASDIANA ZAINI KAHWIN OIIII!!!!!

cantik x pelamin ni??
huhuhu sangat cute kan
aku suka sangat
x serabut nampak best sangat
tetiba terasa nak bersanding semula
hahaha
mas pinjam pelamin leh x?
kekekke
ni le pelamin puan mas kita
tapi sowie mas syg aku x dapat nak tunggu ko sanding
manyak betui jemputan sekarang ni
maklum le dah jadi mak orang ni
x per.. nanti aku dapat gambar kawen ko aku masukkan dalam blog k
tungguuuuuuu!!!!
ini adalah sesi mencabit segala bulu..
bulu kening le
ehem2.... aku pun tumpang sekaki gak..
hehehe maceh June
nanti kita jumpa di mahkamah yerr

bilik pengantin yang simple tapi cute
i likee!!!

No comments: