Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, July 11, 2010

:. Kanak-Kanak Gila Seks .:


Sedey dan terkejut bila aku terbaca tentang cerita ni..
macam tak percaya kanak-kanak sekitar 5 dan 4 tahun
sudah pandai meniru adegan2 tak senonoh..

"










"

"

siapa yang harus kita persalahkan??

18 comments:

fadhlinaafifah said...

ish teruknyaa. Hmm macam macam.

rammyd said...

hish... bapak ah... dasyat budak2 skrg.. -_-''

Tan Sri Dato' Dr.Khairul™ said...

Ya Allah...ape nak jadi....ni mesti Parent main biar je anak2 tngk bende tak senonoh...kalo tak mcm mane diaorg tau kannn..mmm...tak taulah ngan dunia skrg ni... :(

sasuke said...

mang ai dasyat tul...

xazryx said...

aduh .teruk ny .

noie said...

memang teruk pun. dia orang ni bukan tahu apa2.. kecik lagi, mak bapak dia org le ni.. ntah apa dia org tunjuk kat budak2 ni

FarHa said...

waaa gambar betul ke nih???

Dark Half said...

huhu....advance btol bdak² ni...kt mn nih?

check out grafik novel gua ~ Sorrow

IDA said...

gler r..kecik2 dh pndai =.='

IDA said...

gler r..kecik2 dh pndai =.='

PenuliS said...

Nauzubillah..

gunturina said...

kat area sy ada kes bdak darjah 2, kna tgkap kat toilet. kalo stakat pegang2 xpa, tp cikgu jmpa sorg 2 kpala duk celah kangkang sorg lg, ada adegan gay d situ..taubat!

Pakcu said...

wah biar btol...lelaki dgn lelaki plak tu..ritu heboh dalam negara kita perempuan dgn perempuan..

salahkan mak bapak la, tak kawal anak btol2...ada jugak yg sengaja buat aksi suami isteri depan anak2..
kanak2 ni mudah meniru apa yg orang dewasa buat~

Sheera Razak said...

heh macam-macam -__-

mezy_1506 said...

zaman skrg mmg dah semakin teruk la

diraja22 said...

sama2 la dok nasihatkan..

mar said...

sdih btol tgk,..ni la akhir zaman

maisyah said...

astaghfirullah al aziim..
hindarkanlah anak2ku drp gejala x sihat ni...
Peliharalah anak2ku drp pandangan mata2 yg jahat!