Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, June 17, 2010

:. Kemalangan Ngeri Melibatkan Adik Ke 2 Ku .:



kalau jadi ape2 pada dia waktu ni..
silap2 aku leh jadi giler..

"
"

"
"
"
"


Bila terpandang je gambar ni dalam fb adik aku..
rasa seram plak bila ingat waktu dia terlibat dengan kemalangan dulu..
aku macam nak pengsan bila dengar dia accident..
dengan air mata aku terus ke hospital tgk dia..
mana aku tak sedey..
dah le waktu tu arwah abah dan mak baru je meninggal akibat kemalangan..
aku ni nampak je garang dengan adik2 aku ni..
walhal dalam hati tuhan je yang tahu

1 comment:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

memang sedih kalau kehilangan org2 yang tersayang..n kalau akan kehilangan lagi,.n kalau mental tak kuat boleh sasau dibuatnya...so..tabahkan hati selalu okeh