Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, June 28, 2010

:. Remaja Hisap Gam dan Bercumbu Depan Perpustakaan .:

Amboie!!!..
nampaknya remaja sekarang dah bertambah kurang ajar..
berani berkelakuan tak senonoh di depan perpustakaan..
di depan orang ramai...
inilah yang aku baca dari Berita Harian .....
kejadian yang berlaku di Taman Rekreasi berhampiran dengan
Perpustakaan Negeri Cawangan Tamparuli..
aduhai..
ape nak jadi lah dengan budak2 ni..
sebenarnya kejadian ni bukan terjadi di Sabah sahaja malah aku rasa di tempat2 lain pun sama jugak..
remaja sekarang sebahagiannya seperti dah hilang arah tuju...
hidup hanya untuk enjoy dan bersuka ria sahaja..
dan bukan senang untuk menyedarkan mereka..
perlukan tekad yang kuat...
aku harap pihak yang bertanggungjawab dan masyarakat sekeliling juga akan sama-sama membendung masalah ini dari berluluasa...

5 comments:

princess_eryna said...

budak2 skang x bleh ditegur... kalo ditegur... mula laaa..... x tau laa ape nak jadi ngan derang nih...

I n n z said...

pengaruh kwn2 neyhh.
ssh gak uhh xD

ciknamr said...

betul! sgt setuju. dorg neh sbenanye xbley ditegur.. jd kita biarkan sje. tegur skali pastuh lepas kan.. sbb nt die sendri akn sedar perbuatan yg dibuat tuh. baru lah die akan menyesal.. kdg2 bkn pengaruh kwn2.. tp pengaruh pakwe or makwe yg mendesak. oleh itu, bg yg single, teruskn alam single ade smp jd ikatan yg sah. yg sedg berkapel, baek elakkan dr berkapel. sbb mcm2 bley terjadi. ambooii panjg lebar. sorry :D bg sikit pendpt. heeeee

wana said...

owh. i know this place. sebab memang park kat situ selalu ramai couple2 yang dating. even dari kereta pun aku pernah terserempak orang berkiss kat park tuh. park tu berdepan ngan library.

♥ miss anna ♥ said...

budak zaman sekarang..malu tu dah hilang dah..