Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, June 12, 2010

:. Pengantin Hilang??? .:

Pengantin hilang!!
"
"
"
"
tajuk wat suspen je kan
Ni wedding sedara aku di Masai Johor..
Mana Pengantinnyer??
aduhai aku pun nak tanya soalan yang sama
pengantinnyer aku x jumpa
sebab masa aku datang dia tgh suk bersolek2
aku plak dtg dah le lambat maklum le banyak sangat pengantin hari ni
huhuhu last2 datang makan je le
nak ambik gambar ngan pengantin pun x sempat huhuhu

No comments: