Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, June 19, 2010

:. Pantun Bola Tuk My Hubby .:

Pantun ni aku cipta tuk hiburkan hati aku yang tengah geram ngan hubby aku yang dari tadi mengadap tv tu... tengok BOLA!!!!!!!!!!
sampai aku nak tgk citer kesukaan aku x dapat..
( nasib bek dia bagi aku can tgk The Nanny satu jam tadi )
sesapa yang ade masalah yang sama ngan aku...
korang pun boleh bagi pantun ni kat hubby korang yer..


Di kiri bola, dikanan bola,
di depan bola, dibelakang bola,
pagi ke petang mengadap bola,
esok saya masakkan awak kari bola .

Sungguh sedap si kari bola,
makan bersama roti prata,
aku duk depan dia, dia wat bodoh ja,
baju tidoq baru beli ni memang sia2..

baju tido baru ni seksi gila,
tapi laki aku lebih suka tengok bola
walau aku menangis hiba,
tangannya memeluk pujuk, tapi matanya still mengadap bola.

seksa nak tggu habis piala dunia,
rasa macam nak mengadu je kat mak mertua,
karang kalau ikutkan rasa..
mahu je kubakar tv dengan bolanya..


huhuhuhu amacam ok x?
ni sat lagi aku nak suh laki aku baca... hehehe
gurau2 je sayam..




4 comments:

eRiNsZ said...

ko cabot jer kad astro tu...hahaha
caaaaaabott

miss nana said...

hahaha.hebat la. siap wat pantun lg

Jom tengok

Hebat sangat ke penangan WOLRD CUP

noie said...

rinz : heheheheh ade gak terfikir nak wat cam tu... boleh try tu hehehe

nana : pantun geram tu nana... yukkk

tweety suwitt said...

rangkap ke 3 tu mmg betul! hahahahaha!