Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, May 25, 2012

:. Tutorial Pencil Case DOMO .:




tutorial pencil case DOMO...
senang je upernye..
dapat dari YOUtube...
nak share dengan kamu.. kamu.. kamu... '
lets try :)

:. Aku TERCURI Motor Orang di Felda Tenggaroh Selatan.:

Hadoie..
aku tak sengajalah... bukan sengaja pon...
huhuhu
hari ni dalam sejarah bila aku TERCURI motor orang..
n bila dah tulis TER tu maksudnya bukan sengaja k..
...
puncanya masa wat program tu mak cik aku yang turut serta ambik bahagian tu terjatuh dan luka kat kaki dia..
jadi masa nak balik tu aku kononya nak tolong le bawak motor dia
n mak cik tu naek van jabatan kami...
mak cik kata motor depan pagar ade kunci sekali...
bila tgk depan pagar ade motor warna hitam siap kunci sekali..
so aku dgn yakinnya ingat tu le motornya...
dengan machonya aku pun nyetat le motor tu..
tetiba aku tgk kawan2 aku dalam van n makcik2 yang ade kat situ semua terjerit2 panggil aku...
hahahahhahaha...
rupanya aku tersalah motor..
tu motor mak cik yang lain...
anak mak cik tu sampai menangis meraung2...
" tu motor ayah kiter... motor ayah kiter.."
kakakakkakka adoiiiee malunyerr..
upernyer motor mak cik aku tu kt luar pagarrr...
hahahhaha salah rembat le plak...
malunya akuuu
ramai yang dok pandang tu...
kawan2 aku bantai gelak sampai terkencing2...
hampeh betui dia org kan...
hahahhaha......

kenangan betui lerrrr

:. Frame Untuk Cenderahati .:


comel kan kucing kat tengah tu...
frame ni saiz 4 r
leh jadikan sebagai cenderahati kenang2 kenangan :)


yg ni frame gantung
harga murah je
i love tanjung leman
comel2

:. Tabung Comel Felt Craft .:


comel tak tabung saya?
huhuhu comel mesti budak2 suka nak menabung kt sini kan..
macam kek pun ade ni haaa

Wednesday, May 23, 2012

:. TUTORIAL MEMBUAT MINI CAKES DENGAN FELT .:







Selalu tengok crafter buat cake comel2 guna felt craft..
n sis jumpa video ni di youtube..
simple n cute..
terang dan jelas...

Wednesday, May 16, 2012

:. Mini Rose Macam2 Colour Harga Runtuh .:


saya sangat suka rose ni..
cute jer..
leh wat brooch atau hiasan kat tudun ke.. beg ke.. baju ke..
ade gak yang gunakan tuk hantaran kawen..
sebenarnya boleh req colour apepun..
x de masalah...
harga sangat berbaloi..
hubungi sis di fb atau fon 0127752560 untuk maklumat lanjut yer...
muacccss!!!!!



Tuesday, May 8, 2012

:. Jambangan Felt Rose Merah Buat Wedding Sepupuku .:



comey tak pengantin ni
hehehe comey kan.. mestilah comey sebab ni sepupu ipar  baru sis
( betul ke penggunaan sepupu ipar tu laen macm je hehehhe )
tambah comey dengan bunga tangan tu hehehe
hasil tangan sis tu..


alahai... :)


untuk Puan Ey dha n sepupuku Amri semoga kekak ke anak cucu yer..
nanti Along masukkan lagi gambar2 wedding korang :)

:. Sweetie Flower Harga Murah .:


hye allz..
coming up wif new brooch
nama dia
SWEETIE FLOWER BROOCH
harga sangat berbaloi..
budak2 sekolah pun leh beli..
harga jual 1pcs rm1.5 
tapi kalau ambik by pack
1pack (12pcs) : rm10

jom  terkam!!!

Sunday, May 6, 2012

:. Bantal Es Krim .:


Bantal eskrim
heheheh 1st time buatnyer..
ntah ape le wajahnya nio haaa
wat peluk sedak gak ni..
sesuai tuk kanak2 le..
kalau org tua kena besar lagi le saiznya kan

:. Frame Order By Anie .:


Yang ni plak Frame..
pun order dari si Anie..
dah siap lama dah..
dah sampai pun kat tuan dia..
cuma x sempat masukkan blog je..
hope mereka suka
:)

:, Wedding Pillow Order From Anie At Felda Sungai Sayong .:


COmel tak bantal ni?
hadoiee suke sangat tgk pengantin tu..
khas tuk anie di felda sungai sayong..
Selamat penganting baru ye Anie n Mamat..

:. Hantaran Hitam Putih Buat Adik Tersayang .:


dengan tema hitam putih dapatlah aku buatkan tuk adik aku sorang ni satu hantaran ni
huhuhu yang lain semua adik yang no 3 yang buat..
maklum le kakak yang sorang ni bz sangat...
bunga n deco 70% dari felt..
siap ade lampu lagi kt tepi tu..
paling cute letak nama sekali tu..
yang ni wat letak simbolik duit,.
cuma semasa gmbr di ambil x sempat letak duitnya lgi...

:. Butterfly Siap Potong .:

set A 
saiz sedang
1psg( atas & bawah ) : rm1.5
50psg harga lagi less

cutting dies ni dah siap potong
so u all tinggal decorate je yer..
harga pun sangat berpatutan..
tak yah susah2 susah nak menggunting
kalau nk sis terus siapkan ajdi brooch pun boleh yer :)

set B
saiz besar
1psg( atas & bawah ) : rm2
50psg harga lagi less

Tuesday, May 1, 2012

:. Tutorial felt roses ( double colour) .:

a

akhirnya dapat jugak sis masukkan video tutorial bunga rose felt dua warna ni..
adeiii... susah tui nak update blog skrg ni...
hope u all enjoy it..
video yang serba kekurangan ni yer...
semoga kiter semua dapat share2 ilmu lagi di masa akan datang yer...
chowww!!

:. Cekak Rerama n Rose .:



comel tak cekak rama-rama n rose ni..
siap ade nama lagi tau...
cute tau...