Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, June 24, 2010

:. Selipar Jepun Pink Giveaway .:


oleh kerana diriku dah tergoda dengan 2 plushies yang cute sangat ni..
mana le tahu ade rezeki noie kan..
korang yang len pun leh joint gak le kalau nak..
meh sini kalau nak joint kiter terjah blog Balqyys

No comments: