Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, June 20, 2010

:. 300 Remaja Melayu Lakukan Seks Bebas .:


Kira-kira 300 remaja berbangsa melayu melakukan seks bebas..




"
"
"

terkejut aku bila membaca di berita harian online..
hasil kajian terbaru UPM mengatakan dalam 300 remaja melayu kita yang tinggal di bandar dan luar bandar berusia 13 hingga 25 tahun terlibat dengan melakukan seks bebas..
perkara ini amat menyedihkan..
anak bangsa kita tu..
ape yang lebih mengejutkan 85% dari mereka yang melakukan perkara tersebut tidak berasa kesal atau malu.. malah berasa seronok dengan tindakan kotor itu..
itulah dia remaja zaman sekarang..
kalau korang nak baca yang selanjutnya boleh klik di sini

3 comments:

@ntu_@we said...

rasanya derang igt derang hidup ni akan selamanya bertongkatkan langit. derang terlupe yg satu masa nnti derang akan tetap bertongkatkan tanah.


untuk tudung murah2, sile terjah sini ye Awe's Little Shop

untuk saje2 blogwalking, sile terjah sini ye My So-called Life

princeduyong said...

makin ramai anak terbuang...isk

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

hoh'?! ermm..no komen la.. takut gak dengar mende2 tu sume