Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, June 13, 2010

:. Adegan Lucah Yang Tak Seharusnya Di Tiru .:

aku x suka sebenarnya nak tunjuk gambar ni
tapi korang jadikanlah sebagai pengajaran yer,
semoga perkara seperti ini tidak akan terjadi dikalangan family korang semua,
harap2 dijauhkan ler yer
"
"
"
"
"



huuhuhu amacam ganas x?
gambar ni diambil semasa majlis kawen adik ketiga aku..
dan pada ketika itulah
adik lelaki aku ni menyelinap masuk dan tido
dalam bilik pengantin
melampau kan
dia plak yg rasmikan bilik pengantin..
ade ke patut!!!!

No comments: