Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, June 24, 2010

:.NisaChoc Giveaway .:


well.. aku ni jarang2 benor nak joint contest..
tapi bila tgk contest bab2 cokelat ni aku macam berminat le plak..
mana le tahu ade rezeki aku dapat cokelat tu hehehhe
ok kalau korang berminat nak joint leh le ke nisa punyer blog
hadiah nyer best...

Gift:
Love Box - Praline Chocolate with filling ( 8 cavities)



No comments: