Pages

Monday, April 10, 2017

Pakej Ais Krim Goyang Johor




salam semua...
lama betul blog ni bersarang sis x update ape2
ni sebab ada service / produk baru ni kita kasi uplah skit story ye heheh

untuk sesiapa yang mencari khidmat Pakej Ais krim Goyang sekitar bandar KOta tinggi dan kawasan kampung kita Felda TEnggaroh atau yg berhampiran bolehlah hubungikami ye...
buat masa ni kita newbie lagi so agak terhadlah untuk terima tempahan ye

apepun sebagai promosi kita nak offer lah

untuk tempahan pakej 1000btg
sis akan bagi Free Cabutan Bertuah Softtoys untuk 20 hadiah!!!!
wahhh best kan...
tapi ni terhad ye...
siapa dulu dia dapat k

apepun jgn lupa hubungi kami
whassap : 0197869165 ( noie)
011129736685( izan)
Thursday, September 15, 2016

: Kostum Kigurumi Preloved .:

Dah lama tak menulis..
dah lama x jengah ke blog..
busy bebenor lahai gamaknya..
awal tahun hari tu ada jugak pasang niat tahun 2016 nak aktif semula berblog..
hancus hehehhe...
sekrang dah jadi ibu untuk 4 org cahaya mata.. dengan koje lagi dengan bisnes lagi..
kdg2 masa tuk diri sendiri pun x lah ckup mana..
tempahan untuk bunga telur dan doorgift masih dibuka macam biasa
cuma kuranglah nak mengupdate kat blognya..
alhamdulillah bisnes bundle pun dah bertambah rancak jugak..
just nak share hakak sekarang pun ada jual kostum atau lebih org panggil kostum kigurumi..
hok ada design binatanglah apelah tu..
kalau nak tgk contah atau design yang ada leh terjah 
fb sis : nur softtoys bundle
atau
ig : sis noie craft

whassap sis pun boleh
019-7869165








ini contoh2 design yang ada
yg lain tu masih bnyk lagi tau

apapun nanti leh whassap sis utk pertanyaan
nanti next post sis share gambar2 comel customer yg dh beli dengan sis.

Monday, January 11, 2016

: bunga telur botol susu .:


tempahan bunga telur  botol susu
order dari nazihah..
dengan tema biru kuning
utk tempahan
whassap : 0197869165

: Jualan Borong Softtoys Bundle .:


Berminat untuk mulakan bisnes sampingan dengan modal yang rendah?
boleh try bisnes Softoys bundle ni..
Alahamdulillah ramai yang dh mulakan dan rasa seronok dan dpt pulangan yang berbaloi..
MOdal serendah Rm100 untuk 10kg. harga x masuk postage.
kalau duduk sekitar Kota tinggi JOhor boleh COD je ngan sis lagi senang jimat pos hehehe
untuk yg borong ni tak ade pig n dog
kalau nk campur pig n dog sis blh bg 10kg : rm90 sahaja..
jom hubungi sis kalau berminat ye

Whassap : 0197869165






antara testimoni customer
tq u alls...

Wednesday, December 16, 2015

:. Jemputan dari Tv Alhijrah ke program "ASSALAMUALAIKUM" .:


alhamdulillah.. syukur..
dapat jemputan dari TV Alhijrah untuk program Assalamualaikun utk segmen DIY.
Teruja dan happy sgt nila Myza hubungi sis hari tu..
Gementar tu jangan ckplah
mcm2 perasaan ade
tapi syukurlah semua berjalan dgn lancar..
alhamdulillah..




nilah Azidah Mohamed pengacara yg bersama sis dlm segmen DIY tu..
te ye dear... ramah mesra sgt smpai hilang gugup sis


kenangan manis bebenor ni


mcm2 perassan tgk muka dlm tv eak


dua lgi pengacara hri tu tuk program Assalamualaikum
memang sporting abis



sementara tunggu turn nk live kita jadi penonton dulu ye..

Wednesday, October 28, 2015

Bunga Telur Stroller untuk Majlis Cukur Jambul


Ini adelah tempahan bunga telur stroller dari customer from Banting Selangor. Tq dear sudi jauh2 order dengan sis ye. Utk tempahan boleh hubungi sis di 
Fb: doorgift budget murah
Ig : sis noie craft
Whassap : 0197869165

# untuk makluman semua no whassap sis yg lama.tu dh x boleh guna ye pls guna no yang baru ni tq ye
Tuesday, June 16, 2015

:. Wedding tema Hello Kitty cute sgt .:


Comel x pengantin ni dengan Tema wedding Hello Kitty
hakakkkk sukeee sgt sebab  color pink
hehehe yang paling best my sweet dear ni order Bunga telur Hello Kitty dengan hakak...
sweet banget ni kan..
tq n tq again dear...
lain dari yang lain... comel plak tu






inilah rupa bunga telur felt design hello kitty yang beliau tempah dengan sis
untuk sesiapa yang berkenan boleh hubungi sis
fb : door gift budget murah
ig : sis noie craft
whassap : 0197467795