Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, April 4, 2011

:. Amoi Dalam Skandal Video Seks Anwar .:


Inikah amoi yang terlibat dalam skandal
Video Seks Anwar?

U all dah tengok ke video tu?
aku lum tengok lagi so tak leh komen sah ke tidak..
tapi kalau benar le, lelaki buncit tu anwar..
adeii!!

aku bukan suka sgt dunia politik ni
tapi kalau isu tergempar mcm ni nak jugak ambik tahu kan..
manalah tahu satu hari nanti..........??... kekekkeke

2 comments:

Lelord said...

ekekekek aah kan nak gak amik tau mende cenggini

hanaahmad said...

dah tengok dan no comment. hehehe