Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, July 21, 2010

:. "Kontest Kisah Cintaku" Menuju Hari Penentuan .:


Wah Sekejap je dah nak sampai 25hb Julai 2010..
tak lama lagi tibalah tarikh tutup Kontest Kisah Cintaku..

But untuk sesiapa yang berminat..
peluang masih terbuka..

kalau nak tahu lebih lanjut korang boleh klik ------> sini ..
nanti aku akan update semula senarai peserta dan sinopsis kisah cinta mereka...
hadiah plak aku ada gak survey2 ... macam dah jumpa yang berkenan...
cute n sweet sesangat..!!

x per.. nanti aku bagi tahu korang jugak..
so untuk sesiapa yang nak joint.. meh le.. sebelum tarikh tutupnya pada 25 hb julai nanti...
cuba jangan tak cuba yer!!

No comments: