Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, July 4, 2010

:. Emailkan Saje Ceritamu .:

Alhamdulillah nampaknya ramai yang bagi sokongan mellaui komen2 mereka setelah aku paparkan cerita tentang
kisah hasil dari email seorang remaja padaku ni bukan untuk mengaibkan sesiapa..
tetapi sebagai renunagn dan tauladan kita bersama..
disamping itu ianya juga dapat memberi sokongan dan dorongan kepada si penulis itu..
ada lagi email2 dari rakan2 yang aku terima menceritakan kisah2 mereka..
harap2 semua bersabar dan cerita anda satu persatu akan saya paparkan disini..
buat anda yang lain yang nak kongsi bersama pun boleh..
sekiranya nak identiti dirahsiakan akan saya rahsiakan..
tetapi sekiranya nak ianya di kongsi bersama saya akan letakkan
add url blog anda atau pun email anda jika anda mahu kongsi bersama..
adiosss!!!!


p/s : selepas ni nak wat entry pasal sorang kawan kita ni yang cintanya di halang keluarga...
harap2 korang sudi bagi komen yer

No comments: